PONOVO TEŠKA NESREĆA U FABRICI "MILAN BLAGOJEVIĆ" U LUČANIMA: Povređena dvojica radnika!
Foto: Google street view

dokle više?

PONOVO TEŠKA NESREĆA U FABRICI "MILAN BLAGOJEVIĆ" U LUČANIMA: Povređena dvojica radnika!

Incident se dogodio jutros oko 8 sati, povređeni radnici prebačeni su na Urgentno odeljenje čačanske bolnice

Objavljeno: 11:56h

U fabrici namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima jutros je došlo do havarije u kojoj su dva radnika povređena, ali njihove povrede nisu opasne po život, nezvanično saznaje agencija Beta. Incident se dogodio oko 8.00, povređeni radnici prebačeni su na Urgentno odeljenje čačanske bolnice. Vršilac dužnosti direktora te zdravstvene ustanove Radoslav Milošević kazao je agenciji Beta da su radnici u stabilnom stanju i da će u toku dana biti prebačeni na Kliniku za plastičnu hirugiju Vojno-medicinske akademije u Beogradu.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, jutros u 7.30 u ovoj fabrici je došlo do požara u pogonu za proizvodnju raketnog goriva.

Automatski sistem za zaštitu od požara je sprečio dalje širenje požara, tako da je materijalna šteta minimalna, piše u saopštenju.

Podsetimo, pre dve nedelje u istoj fabrici dogodila se strašna nesreća u kojoj je stradao jedan radnik. M. I. (55), teško povređen prilikom požara tehnološkog otpada, a premnio je dva dana kasnije u Vojnomedicinskoj akademiji.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.