TU PORODICU PRATI ZLO, i njegov otac je počinio zločin, tvrde komšije mladića koji je osumnjičen za silovanje!
Foto: Stock

PRIČA KOJA JE POTRESLA SRBIJU

TU PORODICU PRATI ZLO, i njegov otac je počinio zločin, tvrde komšije mladića koji je osumnjičen za silovanje!

Brutalno nasilje u kome je L. L. (20) navodno silovao, pretukao i izujedao po celom telu svoju komšinicu A. L. (19) potreslo je čitav Zaječar i okolinu

Objavljeno: 15:29h

L. L. je uhapšen, saslušan i predat Tužilaštvu, koje mu je odredilo pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je silovao komšinicu.

U Grljanu, mestu gde se iživljavanje navodno desilo, svi su šokirani. Najviše, kažu meštani, zato što je reč o devojci za koju oni kažu da je u vezi sa njegovim bratom.

- Tu porodicu prati neko zlo. Njegov otac je pre 16 godina, u Beogradu je udarcem pesnicom ubio cimera. Odrobijao je deset godina, a sada je, koliko znamo, u Rusiji, navodno tamo radi. Šta radi ne znamo - kažu meštani ovog zaječarskog sela.

OVO JE MLADIĆ (20) KOJI JE SILOVAO, TUKAO I IZUJEDAO KOMŠINICU! Lazar je negirao krivicu, a njegova odbrana je sramna! (FOTO)

On, napominju, ima i brata, a posle hapšenja oca, njihova majka je otišla negde u okolinu Velike Plane, tamo se udala i iz tog braka ima ćerku. Brat je, navodno, pohađao školu u Ćupriji i njega su mnogo češće viđali u selu.

- Ovoga malog nismo baš nešto viđali u selu. Da li je bio u Zaječaru ili, možda, čak i kod oca u Rusiji, ne znamo. Pre nekoliko godina njegov deda je u Zaječaru zgazio čoveka, a ovaj nesrećnik je umro od zadobijenih povreda. Pričalo se da je upravo on vozio kola, ali da je deda preuzeo krivicu da dečak ne bi odgovarao. Deda je i osuđen, ali, po svemu sudeći, ta njegova žrtva nije urodila plodom jer se mladić nije opametio i počeo normalnije da se ponaša. Šta mu je ta devojka zgrešila da je mučki napadne, siluje i tako joj uništi život - pitali su se danas u neverici meštani Grljana.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.