MARIJA MILOŠEVIĆ U HAOSU DO GUŠE: Ginekolog je prevario za 800.000 evra, banka preti oduzimanjem stana na Dedinju!
Foto: AP

prodala stan, a para nigde

MARIJA MILOŠEVIĆ U HAOSU DO GUŠE: Ginekolog je prevario za 800.000 evra, banka preti oduzimanjem stana na Dedinju!

Marija Milošević (52), ćerka bivšeg jugoslovenskog i srpskog predsednika Slobodana Miloševića, mogla bi da ostane bez stana od 250 kvadrata na Dedinju jer ju je njen prijatelj „zavrnuo” za 800.000 evra, koliko je trebalo da joj plati za tu skupu nekretninu!

Objavljeno: 20:04h

Marija Milošević je 2012. prodala svoj stan jednom doktoru, koji ima privatnu kliniku u Beogradu, ali od para nije videla ni cent! Pošto je on zapao u dugove, stan je stavljen pod hipoteku, pa bi vredna nekretnina mogla lako da ode na doboš.

- Marija se dogovorila sa doktorom da mu proda stan u tri rate, a na ime kapare trebalo je da joj isplati 160.000 evra. Druge dve rate, od 300.000 evra i 340.000 evra, banka je trebalo da isplati na račun njenog punomoćnika, ali na njegov račun ništa nije uplaćeno, pa Marija ništa nije dobila. Marija je bila strpljiva i verovala mu je, ali joj je sada dogorelo do nokata jer joj je stan stavljen pod hipoteku, pa je odlučila da protiv njega podnese krivičnu prijavu Specijalnom tužilaštvu, pošto je dogovor bio da joj isplati sve u roku od dva meseca.

Međutim, ipak se sažalila na njega jer je bolestan, pa advokatu još nije poslala punomoćje za to - kaže dobro upućeni sagovornik.

Inače, Marija je vlasnik stana na prvom spratu u kući na Dedinju, dok doktor poseduje drugi sprat, koji je adaptirao i proširio.

foto: Printscreen / Youtube

- Marija je od odlaska u Crnu Goru godinama izdavala kuću tom doktoru pod kiriju. On je kuću pretvorio u ginekološku ordinaciju, pa je tako u svom delu napravio apartmane za pacijente, a Marijin stan je takođe pretvorio u ordinaciju. Međutim, sumnja se da je na volšeban uzeo kredite od banke, pa je tako svoj i Marijin stan stavio pod hipoteku. Pošto banka ne može da se naplati, sada hoće da joj oduzme stan i aktivira apoteku - otkriva izvor.

Na Marijinog prijatelja su posebno besni njen brat Marko i majka Mirjana, navodi naš sagovornik.

- Čuli smo da se iselio iz svog dela kuće i da živi u majčinom stanu - naglašava izvor koji je dobro upućen u probleme ćerke pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Priznao kod notara da dinara nije dao

Doktor je čak i kod notara priznao da Mariji nije isplatio ni dinara za kuću.

foto: Printscreen / Youtube

- On je sve to potpisao. Mariji se prve tri godine pravdao da banka ne može da mu odobri kredit jer se nije sastao upravni odbor, a izmišljao je i druge razloge. Onda se u poslednje dve godine razboleo i govorio da iz zdravstvenih razloga ne može da isplati Mariju. Čak je predlagao i raskid ugovora, ali to Mariji ništa ne vredi - ističe sagovornik.

Doktor teško bolestan

Doktor je kratko odgovorio da nije u mogućnosti da daje izjave jer mu je zdravstveno stanje veoma loše.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.