DOŠAO NA SVADBU, POZDRAVIO  MLADENCE PA POGINUO! Vladina smrt zavila svatove iz Negotina u crno!
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

tragedija

DOŠAO NA SVADBU, POZDRAVIO MLADENCE PA POGINUO! Vladina smrt zavila svatove iz Negotina u crno!

Na samoj svadbi je bilo lekara koji su odmah izašli da pomognu nesrećnom čoveku, međutim mogli su samo da konstatuju njegovu smrt

Objavljeno:

Negotinac Vlada Blagojević (65), nemački penzioner, poginuo je dok je, na neosvetljenom delu, prelazio put Negotin-Kladovo u neposrednoj blizini motela Jaz kod Negotina gde je bio svat na svadbi kod komšija iz ulice.

Na njega je "opel vektrom" naleteo K.D. (38) iz Dušanovca..

Nesrećni čovek je tek stigao na svadbeno veselje oko 22 sata i odmah se, po priči famijije, vratio do svog automobila da proveri da li je zaključao vrata.

Automobil je bio parkiran sa druge strane puta, a u povratku ka restoranu, na nesrećnog čoveka je naleteo automobil i usmrtio ga na licu mesta.

- Vlada je sa familijom stigao u restoran nešto kasnije u odnosu na većinu svatova. Šta ga je teralo da se vrati da proveri svoj automobil zauveć će ostati tajna. Niko na svadbi nije video šta se desilo, samo je odjednom nastala pometnja, a mi nismo odmah shvatili šta se dogodilo - priča jedan od svatova.

Kako kaže, na samoj svadbi je bilo lekara koji su odmah izašli da pomognu nesrećnom čoveku, međutim mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

- Strašno je što se to uopše dogodilo, a pogotovu što je bilo na svadbi njihovih komšija. Svadba je bila velika sa više od 600 svatova, nastupale su poznate zvezde sa folk estrade, domaćini su se posebno potrudili, a tragičan događaj je sve poremetio. Najteže je familiji, ali je teško i domaćinima, jer je tragedija upravo tada dogodila - kaže svat.

Vlada Blagojević bio je nemački penzioner, a u Berlinu gde je na radu proveo više od 40 godina, sada žive i rade njegovi sin i ćerka sa porodicama.

Vozač automobila nije bio pod dejstvom alokohola i odmah se zaustavio i pokušao da pomogne nesrećnom čoveku.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.