ŽENA SE UBILA JER NIJE MOGLA DA ZATRUDNI? Stravična tragedija u Kladovu!
Foto: Marina Lopičić

užas!

ŽENA SE UBILA JER NIJE MOGLA DA ZATRUDNI? Stravična tragedija u Kladovu!

Telo B. B. (28), Radnice Zdravstvenog centra, u utorak pronašao njen suprug. Kraj žene nađena i veća količina praznih bočica od lekova, ali ne i oproštajno pismo

Objavljeno:

Radnica Zdravstvenog centra u Kladovu B. B. (28) pronađena je u utorakobešena u svom stanu. Kako nezvanično saznajemo, kraj nesrećne žene je pronađena i veća količina praznih bočica u kojima su bili lekovi, a prve sumnje govore da je B. B. izvršila samoubistvo jer, navodno, nije mogla da ostane u drugom stanju.

SVAKOG DANA PROPUŠTAMO NJENO DETINJSTVO! Porodici Tijane Jurić DANAS je teže nego ikada!

- Telo B. B. je pronašao njen suprug - rečeno je našem listu iz izvora bliskog istrazi. - On se vratio sa posla, a kada je pokušao da uđe, vrata stana bila su zaključana iznutra.

Suprug je zatim otišao do prozora i kroz staklo ugledao jeziv prizor.

- Video je da mu je supruga obešena - nastavlja naš sagovornik. - Odmah je provalio u stan i skinuo suprugu sa vešala. Pokušao je da je reanimira, ali nije uspeo. Pozvao je, potom, policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe brzo stigle na lice mesta.

Lekari su posle nekoliko pokušaja reanimacije mogli samo da konstatuju smrt.

- B. B. i njen suprug su od pre dve godine, koliko su u braku, pokušavali da dobiju dete - nastavlja naš sagovornik. - Nedavno im je propao pokušaj vantelesne oplodnje, a novi je bio zakazan za septembar. Pretpostavlja se da je to bio motiv da ova mlada žena digne ruku na sebe, ali to niko ne može sa sigurnošću da potvrdi, jer B. B. nije ostavila oproštajno pismo. Tajnu zašto je presudila sebi odnela je u grob.

S druge strane, prijatelji ovog bračnog para kažu da je B. B. uvek bila nasmejana i da samo ona zna zašto je odlučila da digne ruku na sebe.

- Ona i njen suprug su radili na određeno vreme i bili su u stalnoj neizvesnosti da li će ostati na poslu - kazala nam je jedna prijateljica nesrećne žene. - Pre mislim da je ta neizvesnost bila motiv da moja drugarica presudi sebi.

KUPILI STAN!

Pre nekoliko godina B. B. se doselila u Kladovo. Tu je upoznala sadašnjeg muža.

- Nedavno su im roditelji pomogli da kupe i srede stan u Kladovu - kaže drugarica B. B. - Bili su srećni. Znam da su pokušavali da dobiju dete, ali ne želim da verujem da je to motiv da moja prijateljica digne ruku na sebe...

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.