ŠIFRA ZA UBISTVO BILA JE `KNELE IDE SAM`! Otac krimi ikone Beograda 90-ih otkriva  detalje koji dosad nisu bili poznati! (FOTO)
Foto: Facebook / Aleksandar Knezevic Knele

IZA UBISTVA STOJI POLICIJA?

ŠIFRA ZA UBISTVO BILA JE `KNELE IDE SAM`! Otac krimi ikone Beograda 90-ih otkriva detalje koji dosad nisu bili poznati! (FOTO)

Jedan moj prijatelj iz SUP-a rekao mi je da je kobne večeri preko policijske "motorole" preneta poruka "Knele ide sam", ispričao je Kneletov otac, Dušan Knežević zvani Buca

Objavljeno:

Kneletov otac, Dušan Knežević zvani Buca Al Kapone, pripadnik je stare garde koja je kako se priča, sve rešavala na fer način. Nadimak je dobio jer je stalno išao u bioskop kako bi gledao gangsterske filmove, a obožavao je i Al Kaponea.

Buca veruje da iza ubistva njegovog sina stoji policija i tajna služba.

VUČIĆEV BATINAŠ SA INAUGURACIJE JE ČLAN KRIMI EKIPE SALETA MUTAVOG! Šokantna tvrdnja portala "KRIK"!

"Giški, Belom i mom sinu pretili su zbog SPO-a i Srpske garde. Deset dana pre ubistva imali su generalnu probu ubistva, kada su im upali u sobu i naterali ih da legnu sa rukama na podu. U sobi su bili Knele i Mirko Bosanac. Specijalci su upali u apartman hotela Hajat i rekli im da legnu na pod. Potom su im objasnili da proveravaju alarmne uredjaje, ali sam sigurno da su u stvari proveravali kako će Knele reagovati pred policijom. Jedan moj prijatelj iz SUP, rekao mi je da je kobne večeri preko policijske "motorole" preneta poruka "Knele ide sam".

- "Darko Stanojević je kobne noći bio u hotelu "Hajat". Pokušavao sam da dođem do Darka kasnije, da saznam šta se te večeri dešavalo, ali je i on ubijen u Nemačkoj. Niko nije dao odgovor na pitanje kako to da su kamere u hotelu otkazale i da su nestale trake sa zapisima svih ulazaka u hotel", priča Kneletov otac.

foto: Wikipedia / Venturiya

Buca se poslednji put oglasio kada je Kristijan pominjao njegovog sina na Farmi, a tada je Knežević rekao:

"Pitaju me šta je ovoj budali, a ja ne znam šta da im kažem. Ljuti su zbog onoga što je pričao. Golubović bi trebalo da vodi računa o tome. Pominjanjem mog sina uznemirio je našu porodicu, rođake, ali i sve prijatelje. Izmišlja kako bi ispao šmeker, a smeju mu se svi koji ga bolje poznaju. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Na šta to liči?! Ne može ime mog sina da se izgovara na takav način. Glumi nekog Don Žuana, ma on je budala, najobičniji džeparoš. Izmišlja kojekakve gluposti, da je znao mog sina i priča o njemu, a nije mogao ni cipele da mu čisti. Ceo Beograd mu se smeje."

SLIKA VREDNA MILION EVRA! Knele u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi! (FOTO)

Podsetimo, Knežević je ubijen 28. oktobra 1992. godine u apartmanu 331 hotela "Hajat" na Novom Beogradu. Tvorac čuvene dizel-generacije žestokih momaka ležao je na stomaku, a na ogledalu je krvlju bila ispisana poruka "broj 1". Ova poruka do danas nije dešifrovana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.