JA SAM NJENA ŽRTVA, CEO ŽIVOT SAM KRIV ZA SVE! Monstrum koji je ubio suprugu i sina OPTUŽIO MRTVU ŽENU ZA SVE!
Foto: Kurir/Privatna arhiva

šta bre?

JA SAM NJENA ŽRTVA, CEO ŽIVOT SAM KRIV ZA SVE! Monstrum koji je ubio suprugu i sina OPTUŽIO MRTVU ŽENU ZA SVE!

Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka - rekao je on, ali malog Mihaila nije ni pomenuo

Objavljeno: 08:07h

Marko Nikolić (43), koji je osumnjičen da je u sredu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihaila (4) i suprugu Maju Đorđević (38), juče je zaćutao na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu i nije želeo da iznosi odbranu, ali je rekao da mu je na „duši da kaže da je loš čovek“. Posle kratkog saslušanja, on je sproveden u pritvor.

- Treba da idem u zatvor, zaslužio sam! Ceo život sam loš čovek, zato sam ovde gde sam sada! - rekao je kratko monstrum, kome zbog dvostrukog ubistva preti maksimalna kazna od 40 godina zatvora. Ipak, iako je priznao da je svestan šta je uradio i da za to treba da bude kažnjen, nakratko je krivicu pokušao da prebaci i na pokojnu Maju.

foto: Damir Dervišagić

- Ceo život sam bio šikaniran, ja sam žrtva žene i njenih lažnih svedoka - rekao je on, ali kako naš izvor navodi, malog Mihaila nije ni pomenuo.

Ubica je juče u tužilaštvo doveden u garderobi na kojoj je još uvek bilo tragova krvi. Kako saznajemo, posle zločina koji je počinio gotovo da nije spavao, pa se žalio i na umor.

foto: Facebook / Maja Đorđević

Institut za sudsku medicinu juče je završio nalaze obdukcije i ustanovio da je uzrok smrti Mihaila davljenje. Istražitelji još uvek čekaju toksikološke analize. Stručnjaci su na masakriranom telu pokojne Maje Đorđević izbrojali više od deset uboda nožem, od kojih je koban bio ubod u vrat.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.