TRENIRAO KARATE DA ZAŠTITI BRATA I MAJKU OD ČUDOVIŠTA: Policija rekla Majinom starijem sinu da su mu  brat i majka ubijeni, ostao je SKAMENJEN!
Foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

ostao skamenjen i nem

TRENIRAO KARATE DA ZAŠTITI BRATA I MAJKU OD ČUDOVIŠTA: Policija rekla Majinom starijem sinu da su mu brat i majka ubijeni, ostao je SKAMENJEN!

Maja i Mali Mihailo zajedno će biti ispraćeni na večni počinak u ponedeljak u 14 sati na groblju u Orlovači

Objavljeno:

Prema rečima Aleksandra Josifovića, zeta monstruozno ubijene Maje Đorđević, tuga i bol koji su se nadvili nad čitavom kućom u kojoj je nesrećna žena živela sa decom i sestrom, nezamislivi su i nepodnošljivi. Njena sestra Branislava u katastrofalnom je stanju, a Majin stariji sin Stefan otišao je kod svog oca, Majinog prvog muža.

POTRESNA ISPOVEST SESTRE UBIJENE MAJE: Pretio je stalno - RAZVLAČIĆU TE PO ULICI, RASPORIĆU I DETE! (VIDEO)

Stariji sin Maje Đorđević, Stefan (14), ostao je nem i skamenjen kada su policajci pokucali na vrata i rekli da su mu mama i brat ubijeni ispred Centra za socijalni rad u Rakovici od strane očuha Marka Nikolića (43).

Slika dečaka koji saznaje da je u jednom danu ostao bez mlađeg brata i majke lomi i najtvrđa srca. Nakon toga dečak je otišao kod oca, a o njemu brinu svi.

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Da tragedija bude veća, i Stefan je bio žrtva torture Marka Nikolića. Zbog pakla kroz koji je prolazio, dečak je upisao karate, da bi mogao da brani svoju majku i brata od čudovišta koje im je zagorčavalo živote.

Njega je monstrum maltretirao, zatvarao ga u sobu, a jednom ga je čak, zajedno s Majom i Mihailom odveo odavde. Time je Nikolić ubio moju majku - priseća se Majina sestra Branislava.

Odrastanje ovog dečaka nije bilo nimalo lako. Zaključavao mu je majku i brata, a rečenice poput "sve ću vas zaklati" čuo je više šuta nego "dobar dan". Nikolić je njegov mir remetio svakodnevno.

foto: Facebook / Maja Đorđević

Maja i Mali Mihailo zajedno će biti ispraćeni na večni počinak u ponedeljak u 14 sati na groblju u Orlovači.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.