POMAHNITALI STARAC IZ LESKOVCA POLUDEO U KOLIMA HITNE: Svađa zbog sudara, vozač i lekar pobegli!
Foto: Stefan Jokić

ludilo!

POMAHNITALI STARAC IZ LESKOVCA POLUDEO U KOLIMA HITNE: Svađa zbog sudara, vozač i lekar pobegli!

Razjarenog starca je iz saniteta jedva izvukla policija, a Malošištanin je hitno, uz opasnost da iskrvari od posekotina, prebačen u niški Klinički centar

gde su mu rane sanirane

Objavljeno:

Leskovčanin star 70 godina naneo je više posekotina tridesetdvogodišnjem muškarcu iz Malošišta koji je hitno prebačen u niški Klinički centar, potvrđeno je Jugmedii u policiji u Doljevcu gde se strašan ali i neobičan čin desio, jer ga je starac napao u sanitetskom vozilu.

Kako saznajemo, svemu je prethodila svađa nakon što su se Malošištanin i Leskovčanin sudarili automobilima danas oko 13 časova u samom Doljevcu.

TUKAO JE DEČKA PUNIH 10 MINUTA, A SVI SU ĆUTALI I GLEDALI! Jeziva scena ostavila Srbiju u šoku!

„U jednom trenutku starac je izvukao nož i počeo da seče po rukama ovog drugog. U blizini mesta napada nalazilo se sanitetsko vozilo u koje je Malošištanin utrčao da zatraži pomoć, a za njim je potčao i Leskovčanin, sada sa palicom u ruci i nastavio da ga njom udara u samom sanitetu, a vozač i lekar su pobegli iz njega i pozvali policiju“, prepričava nam očevidac celog događaja.

Razjarenog starca je iz saniteta jedva izvukla policija, a Malošištanin je hitno, uz opasnost da iskrvari od posekotina, prebačen u niški Klinički centar gde su mu rane sanirane.

Starac iz Leskovca je uhapšen.

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.