TUKAO JE DEČKA PUNIH 10 MINUTA, A SVI SU ĆUTALI I GLEDALI! Jeziva scena ostavila Srbiju u šoku!
Foto: Kurir.rs

VOZAČ PREDSEDNIKA SUDA!

TUKAO JE DEČKA PUNIH 10 MINUTA, A SVI SU ĆUTALI I GLEDALI! Jeziva scena ostavila Srbiju u šoku!

Četrdesetogodišnji muškarac je sinoć pred oko 20 ljudi u Gornjem Stopanju nadomak Leskovca krvnički pretukao mladića K.M (34) iz Dedine Bare dok su ostali nemo posmatrali bez namere da spreče mučko prebijanje, saznaje Jugmedia

Objavljeno:

Sa druge strane, optuženi za zversko prebijanje M.N. tvrdi za naš portal da mladića nije ni pipnuo, a da je žrtva zapravo simulant, uprkos lekarskim nalazima

Kako nam je potvrđeno u policiji, ovaj muškarac iz Gornjeg Stopanja je priveden, a mladić je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

VUKLI ME PO ULICI I ŠUTIRALI! Potresna ispovest pretučenog Beograđanina (18) iz Grčke!

„Primnljen je sa potresom mozga. Nakon što mu se stanje stabilizovalo, jutros je pušten kući“, kaže direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Po rečima očevidaca, uhapšenog je sinoć oko 21 sat isprovocirala grupa mladića i devojaka okupljenih u centru sela kod prodavnice „Centar“ jer su bili isuviše glasni.

„Vikao je na nas kako ne može da spava, psovao nas preko kapije, a onda mu je ovaj dečko veoma kulturno rekao da ne viče i da nas ne psuje. Onda je on istrčao iz dvorišta i krvnički počeo da ga udara i šutira. To je trajalo punih deset minuta, a delovalo je kao večnost. Jadnik je sve vreme zapomagao“, tvrdi očevidac događaja.

Na naše pitanje da li je neko pokušao da spreči divljačko prebijanje, naš izvor kaže da su svi samo nemo posmatrali ceo događaj.

„Reč je o vozaču predsednika suda. Bahat je i veoma uticajan. Ne želimo da imamo problema sa njim. Krišom smo pozvali policiju, da ne vidi ko to radi“, iskreno odgovara naš sagovornik.

Nesrećni mladić je u Gornje Stopanje došao da poseti svoju devojku.

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.