VUKLI ME PO ULICI I ŠUTIRALI! Potresna ispovest pretučenog Beograđanina (18) iz Grčke!
Foto: kurir.rs

potresna priča

VUKLI ME PO ULICI I ŠUTIRALI! Potresna ispovest pretučenog Beograđanina (18) iz Grčke!

Iako Luki nisu ništa rekli, napadači nisu propustili priliku da ponovo zastraše njegovu drugaricu

Objavljeno:

Luka T. (18), mladić koji je pre dva dana hitno prebačen iz Atine u Beograd zbog ozbiljnih povreda koje mu je u Lefkadi nanela grupa Novosađana, danas će biti operisan.

- Pretučenom mladiću je smrskana ruka, ima otvorene rane na kolenima, i danas ga čega operacija, kažu na VMA.

Sukob je izbio na Lefkadi pre tri dana, oko tri sata posle ponoći.

POSLE INCIDENTA: PUŠTENI su mladići koji su pretukli dečka u Grčkoj!

- Vraćali smo se iz kluba kada je moja devojka čula da grupa mladića priča srpski i prišla da ih pita za upaljač, dok sam ja bio iza nje. Međutim, jedan od njih četvorice je počeo da flertuje sa njom i kada sam video da su pijani, da nema potrebe da ulazimo u raspravu, ja sam samo mirno prišao, zagrlio je i samo rekao "idemo u hotel, nećemo da se zadržavamo". On je to shvatio kao provokaciju i rekao "kako možeš tako da se ponašaš" i udario me sa leđa - priseća se Luka, dok leži u bolnici na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Luku su zatim oborili, vukli po podu do sporedne uličice, a brojni udarci tek su usledili.

- Šutirali su me po glavi, telu, svuda... Devojke su vrištale, ali oni nisu prestajali. Kada je drugarica viknula da je pozvala policiju, udarili su prvo nju, a zatim i moju devojku, jednu po licu, a drugu u bok - priča Luka i dalje u neverici.

Kako on kaže, buka je verovatno probudila stanare okolnih kuća, jer su svetla počela da se pale.

- Oni su se onda razbežali, a mene su odmah posle toga odvezli u bolnicu u Lefkas, gde su mi stavili gips i stavili me da ležim. Nakon što su mi uzeli izjave, uspeli su da ih nađu i privedu, a onda ih i doveli do bolnice kako bih ih identifikovao - kaže Luka.

Iako Luki nisu ništa rekli, napadači nisu propustili priliku da ponovo zastraše njegovu drugaricu.

- Kada je ona došla na prepoznavanje, jedan od njih je mumlao "ubiću vas, ubiću vas". Oni su sada u zatvoru i svima je laknulo, jer su na Lefkadi ostali naši prijatelji - kaže Luka.

PA, ZAR POSLE ONOG NA ZAKINTOSU?! Nova brutalna tuča SRPSKIH TURISTA NA LEFKADI, Novosađani krvnički pretukli Beograđanina! Prebačen iz Atine na VMA!

Osim što je do sukoba došlo bez povoda, Luka ističe da je razočaran što su mu to učinili ljudi iz Srbije.

- Bili smo u stranoj zemlji, uvek bi rekao da ćemo se u takvim uslovima držati zajedno - priča Luka. Njegov tata šokiran je kako su mladići mogli da tuku i devojke.

- Nešto tu nije u redu. Svi su šokirani, lekari kažu da i ovakvi kao Luka stižu samo sa ratišta. Uništeno mu je letovanje, nanete su mu povrede, ali je situacija još gora jer je Luka sportista, on je fudbaler - razočaran je njegov otac.

Grupa Novosađana koja se sumnjiči da ga je pretukla danas bi trebalo da bude izvedena pred istražnog sudiju u Grčkoj na saslušanje. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su mladići starosti oko 25 godina, M.K, D.I, R.S. i L.K.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.