ZABRANILA JE MONSTRUMU DA VIĐA DETE, JER JE ZNALA DA ĆE GA UBITI: Država Srbija ju je zbog toga kaznila 600.000 dinara!
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

država tarzanija

ZABRANILA JE MONSTRUMU DA VIĐA DETE, JER JE ZNALA DA ĆE GA UBITI: Država Srbija ju je zbog toga kaznila 600.000 dinara!

Kaznu odredio sudija Dušan Mihajlović iz Drugog osnovnog suda

Objavljeno:

Branislava Đorđević, sestra ubijene Maje Đorđević kaže da je njena sestra odlukom sudije pojedinca Dušana Mihajlovića iz Drugog osnovnog suda u Beogradu kaženjena sa 600.000 dinara jer se protivila tome da pušta dete kod muža nasilnika!

- Godinu i po je radila za džabe, jer su joj administrativnom zabranom skidali platu zbog ove kazne. Da je ostala živa, plaćala bi još godinu i po tu drakonsku kaznu. Sudija je, kao na pijaci, po svom nahođenju izricao kazne kad god bi odbila da odvede dete monstrumu. Svaka sreda je imala drugu tarifu. Nekada je bila kažnjena sa 20.000, nekada sa 50.000, a ponekad sa čak 100.000 dinara - kaže Branislava, i najavljuje da će tek otkriti propuste nadležnih u ovom slučaju.

Pre dva dana ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, Marko N. počinio je strašan krvavi pir i ubio svog četvorogodišnjeg sina i ženu Maju Đorđević, medicinsku sestru iz GAK "Narodni front", sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici.

foto: Fonet

Monstrum je svog četvorogodišnjeg sina sa kojim je proveo sat vremena ubio na najzverski način, tako što je prvo njegovom glavom udarao o beton, a pošto nesrećni dečak nije preminuo, onda ga je otac - zver zadavio. Ubica je odneo nesrećnog dečaka bez svesti majci, izvadio nož i izbo je nekoliko puta. Ubodi su bili fatalni, pa nesrećna žena ubrzo preminula!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.