KO JE ODGOVORAN ZA STRAVIČNO UBISTVO DVE MAJKE I DETETA OD 4 GODINE? Pitali smo građane, ODGOVORI SU ŠOKANTNI! (VIDEO)
Foto: Facebook

espreso anketa

KO JE ODGOVORAN ZA STRAVIČNO UBISTVO DVE MAJKE I DETETA OD 4 GODINE? Pitali smo građane, ODGOVORI SU ŠOKANTNI! (VIDEO)

Cela Srbija je besna posle monstruoznog ubistva Maje Đorđević i njenog četvorodgodišnjeg sinčića. Pitanja je mnogo, a odgovora nema

Objavljeno:

U poslednjih nedelju dana dogodila su se dva slučaja nasilja s tragičnim ishodom.

Svi su bili šokirani prvim stravičnim ubistvom gde su trojica dečaka prisustvovali stravičnoj sceni kada je otac delom betonskog ivičnjaka udarao njihovu majku ispred Centra za socijalni rad.

Olga je od posledica zadobijenih povreda preminula, a Milan Lovrić je kasnije izvršio samoubistvo skokom pod voz na stanici Tošin bunar.

MONSTRUM SA NBG je pre ubistva žene PRETUKAO I IZBACIO DETE IZ KUĆE ZBOG OCENE: Jeziva Milanova prošlost izašla na površinu!

Drugi slučaj se dogodio pre dva dana kada je otac Marko Nikolić zadavio dete (4) i nakon svađe izbo ženu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, gde je ona ostala mrtva na licu mesta. Dete nije preživelo, uprkos intervenciji lekara i pokušajima reanimacije.

OVDE JE MUŽ KRVNIČKI UBIO ŽENU I DETE (4), A RADNIKE IZBO NA PARKINGU! Jezive scene sa mesta zločina! (VIDEO)

Pitali smo građane šta misle o čitavoj situaciji, i ko je kriv što su se ova stravična ubistva dogodila. Pogledajte šta su nam rekli:

U nastavku pročitajte šta o ovim stravičnim događajima misle naši sugrađani.

- U takvim situacijama odgovornost je uvek podeljena, s obzirom na to da je čovek imao psihički problem i bilo mu je potrebno lečenje, postoje institucije na nivou države koje bi trebalo da spreče te stvari, a koje to očigledno ne rade kako treba.

- Trebalo je preuzeti neke mere kako bi se to sprečilo, pogotovo što su se desila dva ubistva za kratko vreme. Očigledno su potrebne promene u zakonu, krivi su svi, naročito oni koji su okretali glavu od prijava za nasilje u porodici i nisu reagovali na vreme.

- Kriva je nemaština u kojoj ljudi žive, problemi u porodici, a sa druge strane se sve manje para izdvaja za socijalna pitanja pa ni nema obezbeđenja ispred Centra na Rakovici. Krivac nikad nije samo taj koji je počinio zločin, nego šira slika koja je dovela do toga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.