HENDERSON JE RAZBIO DUŠANU GLAVU PUNOM FLAŠOM! Evo šta se stvarno dogodilo na Zakontosu!
Foto: Printscreen

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN NIKODINOVIĆ

HENDERSON JE RAZBIO DUŠANU GLAVU PUNOM FLAŠOM! Evo šta se stvarno dogodilo na Zakontosu!

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koju je angažovala porodica dvojice srpskih mladića uhapšenih na Zakintosu, danas je doputovala na to grčko ostrvo

Objavljeno: 22:40h

U ekskluzivnoj izjavi za Kurir, ona kaže da je odmah razgovarala sa Dušanom Rankovićem, jednim od optuženih i počela da priprema odbranu, i da je pokojni Bakari Henderson punom flašom udario Dušana, što je bio povod za tragediju.

foto: AP

- Jedino što ću sad da vam kažem to je da je ovde kobne večeri sve počelo ne zbog banalnog selfija, kako je to predstavljano do sada, već je pokojni Amerikanac punom flašom gađao i udario u glavu Dušana Rankovića po sred čela. Od siline udarca flaša se razbila, načinila mu jos nekoliko povreda po licu, od čega je njemu "pao mrak na oči"- cela glava mu je bila oblivena krvlju, i usled toga je zadobio potres mozga!

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU BRISA TATONA I AMERIKANCA SA ZAKINTOSA? Napadači su stoka i ološ, SVE IH TREBA KAZNITI, poručio Amir Bislimi

Naša devojka koja je bila tu pored, takođe je obilno krvarila, ... kad je video šta je uradio, pokojni Amerikanac je krenuo da beži, naleteo na dvojicu...i sve ostalo se može opisati kao "u pogrešno vreme na pogrešnom mestu", kaže Zoran Dobričanin Nikodinović.

Ona kaže da je sutra Dušanovo saslušanje i i da će biti pristuna na sudu.

- Mogu vam reći da se prava stranaca u postupku kod nas značajno bolje poštuju nego ovde. Dovoljno je da vam kažem da do sada u spisima ne postoji ni jedan jedini papir na srpskom. Kolega advokat je vrlo kolegijalan, nije krivičar, ali se trudi i dobro se uklapamo. Odmah sa aerodroma sam otišla u policiju i skoro tri sata razgovarala sa Dušanom i pripremala odbranu! Odnos policajaca i prema njemu i prema meni je bio fenomenalan. Hvala im, rekla je Zora Dobričanin NIkodinović.

foto: Reuters

Podsetimo, reč je o mladiću kog je preminuli Amerikanac udario flašom u glavu, što je i bio početak tuče okončane tragedijom.

- Borba nam tek predstoji. Juče, nakon saslušanja kolega iz Grčke mi je rekao da misli da ćemo uspeti da izborimo da kvalifikacija krivičnog dela ne bude teško ubistvo. Daćemo sve od sebe, na borbu sam navikla - kratko je Zora Dobričanin Nikodinović danas rekla za Kurir.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.