DEVETI KRUG PAKLA! Monstrum DAVIO SINA NA GROBLJU, ubio ga UDARCEM O POD, ženu ubo 50 PUTA!
Foto: Facebook / Maja Đorđević

odranije poznat policiji

DEVETI KRUG PAKLA! Monstrum DAVIO SINA NA GROBLJU, ubio ga UDARCEM O POD, ženu ubo 50 PUTA!

Dosije Marka Nikolića prilično je "bogat". On je, naime, ranih dvehiljaditih godina osuđivan za razbojništva, a poslednji put se na optuženičkoj klupi našao 2010. godine, kada je osuđen zbog nelegalnog nošenja oružja

Objavljeno: 16:45h

Marko Nikolić (43), monstrum koji je pred brojnim očevicima zaklao svoju suprugu Maju Đorđević, sina Mihaila je rukama prethodno gušio na Banjičkom groblju, saznaje "Blic".

Nakon što je njegov krvavi pir - u kojem je ubio sina i suprugu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, pritom ranivši troje radnika Centra - juče zgrozio kompletnu zemlju, danas su u javnost isplivali novi detalji zločina Marka Nikolića.

Davio sina na groblju

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage do kojih je "Blic" došao, Nikolić je svog četvorogodišnjeg sina najpre rukama gušio na banjičkom groblju. Nije poznato zbog čega se monstrum sa sinom uputio u tom pravcu, ali je izvesno da je krvavi pir započeo upravo tamo.

foto: Facebook / Maja Đorđević

Međutim, dete ipak nije umrlo od gušenja. U polusvesnom stanju, ali sa znacima života, dečak je doveden ispred Centra u Rakovici, gde je preminuo nakon što ga je poludeli otac tresnuo o pod pred majčinim nogama! Detetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo.

Više od 50 uboda

Usledilo je ubijanje majke. Podaci iz istrage su istinski zastrašujući: Nikolić je ženu, prema prvim podacima, ubo oko 50 puta!

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Kada su radnici Centra za socijalni rad pokušali da ga obuzdaju, napao je i njih - troje je i teško povredio. Inače, kako nezvanično saznajemo, iako su radnici Centra za "Blic" ispričali da je Nikolić maltene svake srede pravio haos u toj ustanovi, U MUP je prijavljen samo jedan takav slučaj.

Pratio radnika Centra do kuće

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, jedan radnik centra prijavio je Nikolića da ga je pratio do kuće. Policija i tužilaštvo izašli su na teren, ispitali sve okolnosti slučaja, ali je tužilaštvo donelo odluku da ne goni Nikolića.

Dosije Marka Nikolića prilično je "bogat". On je, naime, ranih dvehiljaditih godina osuđivan za razbojništva, a poslednji put se na optuženičkoj klupi našao 2010. godine, kada je osuđen zbog nelegalnog nošenja oružja.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.