Bila je mirna i tiha ženica, živela je za svoja dva sina: ZA UBIJENU MAJU SVI IMAJU SAMO REČI HVALE!
Foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

TUGA, tuga, tuga

Bila je mirna i tiha ženica, živela je za svoja dva sina: ZA UBIJENU MAJU SVI IMAJU SAMO REČI HVALE!

Maja je radila kao medicinska sestra u beogradskoj Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front

Objavljeno:

Niko nije mogao ni da nasluti da će život Maje Đ, 38-godišnje lepe crnke, medicinske sestre GAK Narodni front i majke dva prelepa sinčića, biti tako brutalno okončan ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Da zlo bude veće, s njenim se ugasio i život njenog mlađeg sina - 4-godišnjeg mezimca Mihajla. Ubio ih je isti čovek - mališanov otac i muž od kojeg se razvodila i kojem je dovela sina na čije je viđanje imao pravo.

Sa Majinog poprilično šturog Fejsbuk profila na prvi pogled ne može se saznati mnogo, ali samo na prvi. Već na drugi, jasno je da su joj sinovi bili sve. Njen život bila su njena deca, njena sestra i druženje sa drugaricama. Tek poneki motivacioni status, kojim se verovatno hrabrila da lakše gazi kroz život, sama sa dvoje dece. Slika čoveka koji je njoj i rođenom detetu oduzeo život - nema. Kao ni drugih muškaraca.

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Maja je radila kao medicinska sestra u beogradskoj Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front. Završila je Srednju medicinsku na Zvezdari, a svi koji su s njom radili imaju samo reči hvale.

- Bila je divna žena, mirna i tiha, veoma pristojna. Na poslu se žalila da ima probleme s mužem, ali pošto su se davno razišli, niko tu nije mnogo pridavao značaja - ispričale su njene kolege.

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Maja je radila na drugom spratu Fronta, u apartmanima za porodilje, a sredom je mlađeg sinčića vodila u rakovički Centar za socijalni rad na viđanje sa ocem. Osim svirepo ubijenog Mihajla (4), kojem je život uzeo rođeni otac, Maja je imala i starijeg sina iz prvog braka, koji je u sekundi izgubio i majku i brata.

Nezvanično, Marko N. je posle sat vremena provedenih sa detetom, na koje je imao pravo, u rukama doneo sina, koji je bio bez svesti, i po svemu sudeći, već mrtav.

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

- Kada je videla da se nešto čudno dešava sa detetom, da ne reaguje, nesrećna žena je pritrčala ubici, pokušavajući da dođe do deteta. Međutim, on je tada izvadio nož i ubo je nekoliko puta - ispričao je izvor lista.

Radnici Centra su pokušali da ga zaustave, međutim, on je i njih napao nožem. Jednoj radnici je odsekao prst, dok je muškarcu bukvalno otkinuo obraz. Ubodi nožem koje je zadao supruzi Maji bili su fatalni i, iako je pokušala da se otme i napravila nekoliko koraka, ubrzo je pala i preminula.

(Espreso.co.rs /Blic.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.