POLITIČARI, STIDITE SE! Zbog vašeg nemara tri života su na monstruozan način ugašena za samo 10 dana!
Foto: Dragana Udovičić, Kurir, Printscreen

tragedija za tragedijom

POLITIČARI, STIDITE SE! Zbog vašeg nemara tri života su na monstruozan način ugašena za samo 10 dana!

Da li je moguće da nam je ministar policije sazvao vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je bez imalo blama pričao o tome kako je izdao nalog inspekciji da se utvrdi da li je bilo propusta???

Objavljeno: 09:47h

Marko N. juče je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici počinio strašan krvavi pir i ubio svog četvorogodišnjeg sina i ženu Maju sa kojom je bio u brakorazvodnoj parnici.

Monstrum je svog četvorogodišnjeg sina sa kojim je proveo sat vremena ubio na najzverski način, tako što je prvo njegovom glavom udarao o beton, a pošto nesrećni dečak nije preminuo, onda ga je otac - zver zadavio.

ZVER JE NAJPRE DETETU UDARIO GLAVU U BETON, A ONDA GA ZADAVIO! Onda je masakrirao ženu, radnici Centra odsekao prst, čoveku otkinuo obraz! (FOTO)

Nakon monstruoznog zločina koji je počinio svom detetu, ubica je odneo nesrećnog dečaka bez svesti majci, izvadio nož i izbo je nekoliko puta. Ubodi su bili fatalni, pa iako je nesrećna žena pokušala da se otme, uspela je samo da napravi nekoliko koraka, posle čega je pala na pod i preminula.

Stravični zločin pokušali su da zaustave radnici Centra za socijalni rad, međutim, ubica je i njih napao nožem i zadao im teške povrede - ženi je odsekao prst, a muškarcu bukvalno otkinuo obraz.

foto: Fonet

Za vreme ovog zločina, kao i prethodnog, u kojem je život izgubila Olga Lovrić koju je muž pred troje dece ubio kamenom, nikoga od obezbeđenja nije bilo. Da li je moguće da smo kao država dozvolili da se maltene isti zločin, doduše, ovaj u Rakovici je još strašniji jer je i četvorogodišnje dete mučki ubijeno, ponovi?

Da li je moguće da policija nije preduzela sve mere posle prvog zločina na Novom Beogradu? Da li je moguće da nije postavljeno ili pojačano obezbeđenje ispred svih centara za socijalni rad? Da li je moguće da nam je ministar policije juče sazvao vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je bez imalo blama pričao o tome kako je izdao nalog inspekciji da se utvrdi da li je bilo propusta???

JECAJI PARAJU NEBO Olgu su sahranili pored pokojnog sina: Poslednji ispraćaj žene koju je ubio muž monstrum!

Ministre, radnici Centra za socijalni rad nisu policajci, niti mogu da igraju ulogu obezbeđenja, pored posla koji obavljaju! Niti treba!

Jedini propust za koji treba vi da odgovarate je što niste izdali nalog da se pojačaju mere bezbednosti ispred ovakvih ustanova. Da je samo jedan naoružani policajac juče bio ispred centra u Rakovici, ili pre 10 dana ispred centra u Novom Beogradu, bile bi sprečene ovako strašne tragedije.

Ministre, da li je normalno da ste postavili čuvare koji su 24 sata obezbeđivali plakate predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, i da ste tu bili veoma ažurni, a da vam smrt Olge Lovrić nije bila dovoljna da se smilujete i postavite po jednog naoružanog policajca ispred centara za socijalni rad?

Ministre Stefanoviću, juče ste na konferenciji rekli da će "u najskorije vreme u okolini centara za socijalni rad biti povećan broj policijskih patrola, kao i fizičko obezbeđenje u samim centrima". A zašto ne odmah? A zašto nije postavljeno pre 10 dana kada je Olga Lovrić ubijena pred svoje troje dece? Zašto nije oduvek bilo tako? Ministre, izgleda da je lako kada "tamo nečija žena" i "tamo neko dete" stravično nastradaju.

foto: Marina Lopičić

U kakvu državu se Srbija pretvorila, kada nam je bitnije da predizborni plakat predsedničkog kandidata, sadašnjeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bude sačuvan i ostane "u komadu" do predsedničkih izbora od života troje ljudi?

U SRBIJI POSTOJI ZANIMANJE - ČUVAR IZBORNIH PLAKATA! Upoznajte jednog od njih! (VIDEO)

Ministre, juče ste rekli da je ubica ranije osuđivan, ali ne za nasilje u porodici, već za ilegalno posedovanje oružja i razbojništvo. A znate li da je nesrećna žena ranije prijavljivala monstruma zbog zlostavljanja, a od 2016. godine sina je mogao da viđa u kontrolisanim uslovima? Ubica je inače bivši bokser, koji je radio i kao obezbeđenje po klubovima.

UBICA SVIMA PRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA! Monstrum zaposlenoj prosuo KISELINU NA AUTO, mesecima maltretirao radnike Centra za socijalni rad!

Sramno je ponašanje pojedinih medija koji štite policiju zbog ozbiljnih propusta za koje su samo i isključivo oni odgovorni, a pokušavaju da prebace krivicu na nesrećne radnike centara za socijalni rad, koji pored dovoljno teškog, mučnog, iscrpnog posla, prema svemu sudeći moraju da obavljaju i posao obezbeđenja, jer policija ne radi svoj posao.

Srbijo, stidi se! Ministre Stefanoviću, red bi bio da podnesete ostavku! Zbog propusta Ministarstva unutrašnjih poslova tri života su ugašena!

DOGOVORITE SE KO JE KRIV, PA OSTAVKA!!! Maja je monstruma prijavila policiji JER JE PRETIO DA ĆE ZAKLATI NJU I SINA, NIKO NIŠTA NIJE URADIO!!!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.