HTELA DA SE OTRUJE ZBOG UCENE! Devojka u Prizrenu popila DOMESTOS!
Foto: Ilustracija, Public

POKUŠAJ SAMOUBISTVA

HTELA DA SE OTRUJE ZBOG UCENE! Devojka u Prizrenu popila DOMESTOS!

Kao razlog se navodi da je bila ucenjivana od strane osumnjičenog kosovskog Albanca

Objavljeno:

Policija na Kosovu je objavila da je devojka iz Prizrena pokušala samoubistvo, nakon što je bila ucenjena.

Naime, policija je juče oko 03:30 časova dobila informaciju iz Hitne službe Regionalne bolnice u Prizrenu da je jedna devojka popila hemijski preparat, te da se nalazi na lečenju.

"Žrtva, devojka, kosovska Albanka, je popila hemijski preparat 'Domestos', koji se koristi za čišćenje u domaćinstvu, pokušavši da izvrši samoubistvo. Kao razlog se navodi da je bila ucenjivana od strane osumnjičenog kosovskog Albanca", navodi se u saopštenju policije.

Policijske jedinice su odmah reagovale i otišle kod žrtve gde su tokom razgovora saznale da se žrtva ranije upoznala sa jednim osumnjičenim, koji ju je tukao i naneo lakše telesne povrede (prema medicinskom nalazu).

Osumnjičeni je ucenjivao i tražio zauzvrat 200 eura kako ne bi objavio kompromitirajuće fotografije žrtve. Takođe je ucenjivao da ukoliko slučaj prijavi policiji, njen brat će snositi posledice.

Osumnjičeni je nakon hapšenja saslušan u prisustvu advokata odbrane.

Nakon saslušanja obavešten je i državni tužilac koji je naredio da se ucenjivaču odredi mera pritvora, a jedan prijatelj osumnjičenog, koji je imao saznanja o slučaju, će biti gonjen zbog neprijavljivanja krivičnog dela.

(Espreso.co.rs/Info-ks)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.