NE VERUJEM IZVEŠTAJU LEKARSKE KOMISIJE, SVE JE NAMEŠTENO! Konačno se oglasio otac preminule trudnice Ivane iz Niša!
Foto: Facebook

sumnja u celu priču!

NE VERUJEM IZVEŠTAJU LEKARSKE KOMISIJE, SVE JE NAMEŠTENO! Konačno se oglasio otac preminule trudnice Ivane iz Niša!

Povodom ove tragedije formirana je i FB grupa pod nazivom "Pravda za Ivanu i Veru" čiji članovi traže odgovornost zbog smrti porodilje i njene bebe

Objavljeno:

Otac porodilje Ivane Kostić (32) iz Niša koja je preminula tri dana nakon što je rodila ćerku Veru, koja je, takođe, preminula, kaže da sumnja u izveštaj Komisije za unutrašnji stručni nadzor Kliničkog centra u Nišu kojim je ustanovljeno da nije bilo propusta lekara, i da veruje da je sve "ispeglano" kako bi se zaštitili odgovorni, piše Informer.

Ivana je preminula 2. jula u bolnici u Višegradskoj gde je iz niške Ginekološko akušerske klinike upućena na dalje zbrinjavanje, četiri dana nakon smrti svog novorođenčeta.

TEŠKE REČI OCA IVANE KOSTIĆ: Nišlijka i njena beba umrle, porodica TRAŽI PRAVDU! (FOTO)

foto: Printscreen/facebook/Pravda za Ivanu i Veru

Komisija koja je formirana po nalogu direktora Kliničkog centra Niš Zorana Radovanovića ustanovila je da je žena koja je bila u 27 nedelji trudnoće lečena po svim protokolima te da je zrok smrti takozvani Bud Chiari sindrom, odnosno tromboza hepatičnih krvnih sudova.

Prethodno, Komisija niškog Doma zdravlja gde je Ivani vođena trudnoća, takođe, je saopštila da ova ustanova nije odgovorna za tragičan ishod njenog lečenja.

- Sumnjam u ono što je tu napisano, verujem da je sve "ispeglano" kako bi se zaštitili odgovorni. Očekujemo rezultate inspekcijskog nadzora koji se sprovodi u ustanovama gde je Ivana lečena, pa ćemo onda videti šta ćemo dalje - kazao je Sibin otac preminule žene.

Povodom ove tragedije formirana je i FB grupa pod nazivom "Pravda za Ivanu i Veru" čiji članovi traže odgovornost zbog smrti porodilje i njene bebe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.