JECAJI PARAJU NEBO Olgu su sahranili pored pokojnog sina: Poslednji ispraćaj žene koju je ubio muž monstrum!
Foto: Espreso.co.rs

tuga!

JECAJI PARAJU NEBO Olgu su sahranili pored pokojnog sina: Poslednji ispraćaj žene koju je ubio muž monstrum!

Olgu na večni počinak nisu ispratili njeni maloletni sinovi. Od ubijene nesrećne žene oprostili su se porodica i prijatelji koji i dalje ne mogu da se oporave od šoka i Olgine tragične sudbine

Objavljeno: 15:00h

Olga Lovrić, koju je u Centru za socijalni rad ubio suprug Milan Lovrić ispraćena je danas u 14 časova na večni počinak.

Olgino telo položeno je pored njenog sina koji je preminuo pre nekoliko godina nedugo nakon rođenja.

TEŠKA NESREĆA NA PUTU ZA SREBRENICU: Motociklista se zakucao u kombi, lekari se bore za njegov život!

foto: Kurir

Olgu na večni počinak nisu ispratili njeni maloletni sinovi. Od ubijene Olge oprostili su se porodica i prijatelji koji i dalje ne mogu da se oporave od šoka i Olgine tragične sudbine. Zemunskim grobljem odzvanjali su jecaji, bol i tuga za Olgom. Niko od bliskih prijatelja i familije još uvek ne veruje šta se zapravo dogodilo i da je troje dece ostalo samo na svetu.

Podsetimo, Olga je preminula kada ju je prošle sedmice napao njen suprug Milan Lovrić. On je kamenom ubio Olgu u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu. Kobnog dana, Milan je došao u Centar kako bi mogao da vidi svoje sinove u prisustvu socijalnog radnika.

Olgu je ubio naočigled mališana, dok su ga oni molili da im poštedi majku. Nakon svirepog ubistva, Milan je mirno odšetao a nekoliko sati kasnije izvršio je samoubistvo skokom pod voz u Tošinom bunaru.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.