Dete su mi svukli, opljačkali i prebili lancima! GRUPA MALOLETNIKA ZAVODI TEROR PO SRBIJI!
Foto: Dragana Udovičić

strašno!

Dete su mi svukli, opljačkali i prebili lancima! GRUPA MALOLETNIKA ZAVODI TEROR PO SRBIJI!

“Prvo su naredili mom sinu da se skine go. M.B. je potom počeo mučki da ga bije lancem svuda po telu. Govorio je da će da mu j..e mater. Na kraju je namotao lanac na pesnicu i počeo tako da ga udara”

Objavljeno:

Horor! Odlazak sa devojkom u prodavnicu u Busijama kraj Batajnice bio je koban za sedamnaestogodišnjeg momka koji je skinut go, pretučen lancima i oteta mu je, plata koja mu je bila u džepu i mobilni telefon. Njegova devojka dobila je pretnju silovanjem i nasilni poljubac u usta. Policija radi na slučaju.

Sve se desilo, kako u ispovesti za “Alo!” kaže Zoran Nenadić iz Batajnice, otac mučki prebijenog dečka, prošlog utorka, oko 21.30 časova.

MONSTRUM SA NBG je pre ubistva žene PRETUKAO I IZBACIO DETE IZ KUĆE ZBOG OCENE: Jeziva Milanova prošlost izašla na površinu!

- On je sa svojom devojkom krenuo do prodavnice. Za njima su ušli Petar Ć. (21) i maloletni M.B. Tamo su vikali na mog sina, pretili mu i rekli da izađe napolje, jer će ga prebiti ako to ne učini. Moje dete im je prišlo, a Petar ga je uhvatio i izvukao iz prodavnice. Vodio ga je do crkve, koja je udaljena oko kilometar, izgovarajući: “Sada ću ti j..ati mater! Videćeš ko će sve da te bije!”

Rekao mu je još da mu je zabranjen dolazak u Busije. Zajedno sa M.B.

doveo ga je ispred crkve gde ih je čekalo više maloletnika, a M.B. ga je sve vreme udarao lancem po nogama. Kada su stigli, Petar Ć. se vratio do devojke moga sina i njene drugarice, koje su sve vreme trčale za njima. Nasilno joj je ugurao jezik u usta i potom joj rekao: “Na..baćeš ukoliko budeš insistirala da se tvom dečku vrati mobilni telefon i stvari koje smo uzeli. Bićeš silovana!” - priča u dahu taj nesrećni otac i dodaje da je M.B. uzeo sinovljev telefon, u čijoj futroli je bilo 2.000 dinara.

Nasilnici nisu uhapšeni

Zoran Nenadić navodi da su posle horora, koji je preživeo njegov sin, batajnički policajci rekli da dođu narednog dana u stanicu. Tada su dobili informaciju da su obavestili inspektora za maloletničku delikvenciju Radenka Cvetinovića u MUP Zemun o svemu i da on radi na slučaju.

- Otišao sam u Zemun i u stanici ispričao šta se desilo, a oni sačinili službenu belešku. Dosad je Petar Ć. priveden. Nije mu određeno zadržavanje. Maloletni M.B. i B.K. takođe su privedeni i protiv njih su podnete krivične prijave. Potom me je inspektor Cvetinović pozvao da dođem i preuzmem mobilni telefon, koji je bio polupan, što sam i učinio - navodi taj otac dodajući da devojka njegovog sina živi u strahu, a da je u međuvremenu saznao da je B.K., koji je tukao njegovog sina, sedam dana ranije pretukao drugo dete.

- Onda je počela tortura. Okupljeni maloletnici, koji su prepoznali koga bi trebalo da tuku, odbili su to da rade, osim B.K. Prvo su naredili mom sinu da se skine go. M.B. je potom počeo mučki da ga bije lancem svuda po telu. Govorio je da će da mu j..e mater. Na kraju je namotao lanac na pesnicu i počeo tako da ga udara. Tada mu se pridružio i B.K., koji je dete šutirao u glavu, testise, rebra i ruke. Sin je bio pun modrica, posekotina, krvav. Gubio je svest tokom prebijanja. Onda su ga pustili, Petar Ć. mu je doneo šorts i stvari, ali ne i telefon. Dok se oblačio video je da mu 20.000 dinara nema u džepu. Potom se peške uputio do, četiri kilometra udaljene, policijske stanice u Batajnici. Ispovraćao se ispred i ušao unutru - opisuje horor Zoran Nenadić navodeći da je poziv da dođe dobio od policije.

- Kada sam stigao i ugledao dete bilo je to nešto najstrašnije što sam doživeo. Sin je stajao krvav i modar. Molio sam policajce da idu u Busije i pohvataju nasilnike, a oni su rekli da se ne mešam u njihov posao jer ne znam Zakon o maloletnicima. Potom sam dete odveo u batajničku Hitnu pomoć, odakle su nas, posle ukazane pomoći, uputili u Urgentni centar. Tamo smo bili na dijagnostici do ujutru. Sin je mokrio krv, a pregledali su ga mnogi lekari. Našli su da je ugruvan i konstatovali povredu nosa i sinusne šupljine na kosti lica - navodi Zoran dodajući da mu je dete sada malo bolje, oporavlja se, a on još ne može da veruje šta se desilo.

Policija: Sve ide svojim tokom!

U Policijskoj stanici Zemun, gde se slučaj vodi, kažu za “Alo!” da sve ide svojim tokom.

- Preduzimamo sve propisane procedure. Sve ide svojim tokom. O svemu je obevešteno i Tužilaštvo - kazali su za “Alo!” u PU Zemun.

(Espraso.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.