MONSTRUM SA NBG je pre ubistva žene PRETUKAO I IZBACIO DETE IZ KUĆE ZBOG OCENE: Jeziva Milanova prošlost izašla na površinu!
Foto: Kurir

ubio ženu pa presudio sebi

MONSTRUM SA NBG je pre ubistva žene PRETUKAO I IZBACIO DETE IZ KUĆE ZBOG OCENE: Jeziva Milanova prošlost izašla na površinu!

Milan Lovrić (48) krvnički je juče ubio kamenom u glavu svoju suprugu Olgu (39) na ulaznom holu Centra za socijalni rad, u kojem je trebalo da se dogovore kako će viđati decu posle razvoda

Objavljeno:

Nakon stravičnog zločina otkriveno je da je maltretirao svoju decu i da je sina čak izbacio iz kuće.

Naime, Olga je kobnog dana dovela svoja tri sina od 10, osam i tri godine kako bi ih Milan video u kontrolisanim uslovima, s obzirom na to da je već osuđivan za nasilje u porodici, a da je u toku brakorazvodna parnica.

Očevici pričaju da je još tokom susreta, Milan pretio supruzi da će je ubiti.

- Sedela sam sa direktorkom Centra u njenoj kancelariji kada smo čuli ženu kako vrišti da će je neko ubiti. Kroz prozor smo videli krvavu ženu koja beži od napadača, nakon čega su nam nestali iz vidokruga. Nakon toga, čuli smo prasak stakla, istrčali smo i videli nju kako leži u lokvi, a iz glave su joj virili komadi stakla. Videli smo i čoveka koji mirno odlazi niz ulicu - ispričala je Adrijana, koja se zatekla na mestu zločina.

Da sve bude još strašnije, stravičan zločin dogodio se naočigled njihova tri dečaka, koja su, prema rečima očevidaca, prestravljena pokušavala oca da spreče u tome i preklinjala ga da prestane.

Kako saznajemo, Milan L. je više puta privođen zbog nasilja u porodici, a Treće osnovno tužilaštvo vodilo je nekoliko postupaka protiv njega.

Najdramatičnije među krivičnim delima za koja je procesuiran bilo je prebijanje najstarijeg sina koje se dogodilo pre nekoliko godina. Naime, otac-monstrum je napao dečaka, pretukao ga i naneo mu lakše povrede jer je dobio četvorku iz engleskog jezika (?!). Sina je potom izbacio ispred vrata porodičnog stana, koja je zaključao i rekao mu da se ne vraća kući.

foto: Kurir

On je policiji i tužiocima tada ispričao da se razbesneo jer je dečak dobio ocenu malo slabiju od najbolje uprkos tome što mu je on plaćao dodatne, privatne časove jezika.

Zbog ovog dela, Treći osnovni sud ga je osudio na dve godine robije. On je kaznu nedavno odslužio i, prema nezvaničnim saznanjima, pušten je 17. aprila zbog primerenog vladanja.

Patio od posttraumatskog sindroma

Ovo je suđenje, međutim, na površinu izvuklo komplikovaniju priču o mentalnim problemima nasilnog oca. Naime, u toku postupka, on je prošao psihološko veštačenje, a lekari su utvrdili da pati od posttraumatskog sindroma, koji je stekao tokom boravka na ratištu devedesetih godina. Upravo su te okolnosti prevagnule da Milan bude u pritvoru duži vremenski period, kao i da kazna za nasilje u porodici bude nešto teža nego što je uobičajeno u sudskoj praksi.

Brat po ocu ubijene žene Aleksandar Ignjatović, takođe je posvedočio da je Milan maltretirao Olgu i decu.

- Bili su deset godina u braku, a maltretirao ju je od prvog dana. Ona ga je više puta prijavljivala za nasilje u porodici, zbog čega je i robijao. Koliko još žena mora da strada da bi se nešto preduzelo - u očaju priča Aleksandar.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.