OVO SRBIJA NE PAMTI: Jurio zeta do Brodareva I PRETUKAO GA jer je odustao od svadbe!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

havarija

OVO SRBIJA NE PAMTI: Jurio zeta do Brodareva I PRETUKAO GA jer je odustao od svadbe!

Prvo mu je uništio auto, a onda ga je izvukao napolje i tukao pajserom po glavi dok nije ostao bez svesti

Objavljeno:

Edinu Mujezinoviću (36) iz Brodareva određen je pritvor pred Višim sudom u Užicu jer se sumnja da je 24. juna metalnom palicom pokušao da ubije poznanika Huseina Avdića (52) iz Bijelog Polja, državljanina Crne Gore i Švedske.

GORELA CELA ZGRADA, VATROGASNE EKIPE NA LICU MESTA: Veliki požar u Zemunu! (FOTO)

Osumnjičenom Mujezinoviću stavlja se na teret da je na magistrali kroz centar Brodareva svojim automobilom preprečio put vozilu kojim je Avdić pokušao da izađe sa parkinga, a zatim potegao pajser. Njime je najpre razbio šoferšajbnu i vrata automobila koji je presreo, a potom iz njega izvukao Avdića.

Poznanika je nekoliko puta pajserom udario po glavi. Napadač je teško povređenog Bijelopoljca sa švedskim pasošem ostavio da leži na ulici i pobegao sa lica mesta, ali je nedugo zatim uhapšen. Avdić je u komi prebačen na lečenje u Podgoricu.

Mujezinović je osumnjičen za ubistvo u pokušaju a pred policijom je negirao da je pretukao i teško povredio Avdića. Iako motiv ovog neuobičajenog napada i pokušaja ubistva nije utvrđen, nezvanično se pominje da je osumnjičeni Mujezinović na Avdića nasrnuo zbog sestre.

- Pretučeni Avdić živi u Švedskoj. Navodno je upoznao sestru osumnjičenog Mujezinovića i družili su se intenzivnije. Neka saznanja ukazuju da je sestri osumnjičenog Mujezinovića Avdić obećao da će je voditi u Švedsku, kao i da će se njom oženiti. Međutim, iz njemu znanih razloga Avdić je odustao od toga - kaže naš sagovornik upoznat sa istragom.

Verovatno da je to Avdićevo odbijanje revoltiralo Mujezinovića, pa je rešio da muškarac koji je izneverio njegovu sestru nakon što joj je obećao da će je oženiti i voditi u Švedsku mora da plati za to. Istraga ovog slučaja je u toku.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.