ANEL JE ŽRTVA NAJJEZIVIJEG ZLOČINA KOJI SRBIJA PAMTI! Tukao ga kamenom po glavi, pa ZAPALIO!
Foto: Facebook

STRAVIČNO!

ANEL JE ŽRTVA NAJJEZIVIJEG ZLOČINA KOJI SRBIJA PAMTI! Tukao ga kamenom po glavi, pa ZAPALIO!

Sumnja se da ga je ubio Senad M. koji ji živi i radi u Nemačkoj

Objavljeno:

Beživotno telo Anela Papića, nađeno je u blizini automobila kojim je dan ranije otišao od kuće. Telo preminulog, delimično je nagorelo, a vidljive su i povrede glave.

Sumnja se da ga je ubio Senad M. koji ji živi i radi u Nemačkoj. Senad je, nakon što je saznao da ga supruga Mubera vara u Sjenici sa Anelom Papićem (32), smrskao dotičnom glavu i zapalio ga, nakon čega je sa ženom pobegao iz Srbije.

Policija traga za odbeglim Senadom, a utvrđuje se da li je svoju ženu Muberu silom odveo iz Srbije ili je i ona učestvovala u zločinu.

Senad i njegova žena Mubera već nekoliko godina žive razdvojeno. On je u Nemačkoj gde radi, a ona u Sjenici sa decom. Nakon što je saznao da ga žena vara, on je dojurio iz Nemačke u Srbiju kako bi se obračunao sa Anelom P.

"Dan uoči ubistva, u petak, Anel je svojim "pasatom" otišao do centra Sjenice. Pošto se nije vratio kući, njegov otac krenuo je da ga traži. Zvao je sina, ali ovaj mu se nije javljao. Posle ponoći pozvao je policiju i prijavio Anelov nestanak. Policija je brzo reagovala i ubrzo saznala da se Papić viđao sa Muberom, pa je istraga njegovog nestanka krenula u tom pravcu" kaže izvor Informera.

Nakon što je policija u subotu ujutru otišla do porodične kuće Senada i Mubere, saznali su da je cela porodica otišla u Nemačku.

"U tom trenutku se još nije znalo da je Anel ubijen. Policija je tragala za Anelovim vozilom i patrole su bile na terenu od trenutka kad je stigla prijava o njegovom nestanku. Međutim, u popodnevnim satima stigla je prijava da je jedan mladić u selu Ponorac pronašao "pasat" kom je bila razbijena prednja šoferšajbna.

Policija je počela pretragu terena oko napuštenog "pasata" i primetila je tragove gareži na jednom mestu, gde su bile nagorele krpe i granje. Tu je pronađeno i nagorelo telo Anela Papića," dodaje izvor Informera.

Utvrđeno je da su na dan kada je pronađeno telo Anela P. u popodnevnim časovima Senad i Mubera napustili Srbiju na graničnom prelazu Horgoš.

Otac Anela Papića je otišao u Ponorac, čim je saznao da mu je sin ubijen, ali mu policija nije dozvoljavala da priđe sinovljevom telu. Anel Papić ostavio je iza sebe suprugu i malo dete.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.