Vladimira razbojnici ubili i opljačkali, A NOVOSADSKA POLICIJA KRILA UBISTVO 10 DANA?!
Foto: Slađana Stojanović

STRAVIČNO

Vladimira razbojnici ubili i opljačkali, A NOVOSADSKA POLICIJA KRILA UBISTVO 10 DANA?!

Vladimir Šumanovac (63), kog su razbojnici ubili i opljačkali, pronađen mrtav 12. juna u svom stanu, a tek juče procurila informacija o likvidaciji

Objavljeno:

Vladimir Šumanovac (63) pronađen je mrtav 12. juna u svom stanu Novom Sadu, a policija je više od deset dana krila da se to ubistvo dogodilo!

Tek juče je do novinara Kurira procurila informacija o stravičnom zločinu. Kako saznajemo, Šumanovac je brutalno ubijen tupim predmetom, a motiv je najverovatnije pljačka, jer je u stanu sve ispreturano.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Vase Stajića, u Vladimirovom stanu, i zasad se ne zna pouzdano kada je nesrećni čovek ubijen.

foto: Slađana Stojanović

Vrh MUP ćuti

- Komšije su mi rekle da se iz Vladimirovog stana oseća nepodnošljiv smrad i da su vrata otvorena. O Vladimiru malo znamo. Nije se družio s komšijama, video sam ga možda dva puta. On je živeo neki svoj život. Mislim da nikoga nema od rodbine - rekao nam je upravnik zgrade.

Nakon završene sudske obdukcije utvrđeno je da je Vladimir ubijen tupim predmetom.

- Do juče se za ovo ubistvo nije znalo jer je očigledno novosadska policija sa novim načelnikom Miloradom Šušnjićem na čelu htela da ga prikrije s obzirom na to da ubice i dalje nisu otkrivene. Nemoguće je da se ćuti zbog interesa istrage jer su stanari te zgrade znali šta se desilo, čak postoji i obaveštenje na vratima stana žrtve. Setimo se nedavne pucnjave u centru grada, počinioci još nisu uhapšeni - kaže sagovornik Kurira upućen u dešavanja.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.