ZBOG LANČIĆA OD 800 DINARA: Narkomani slomili ženi kuk na Novom Beogradu!
Foto: Thinkstock

opljačkali je!

ZBOG LANČIĆA OD 800 DINARA: Narkomani slomili ženi kuk na Novom Beogradu!

Jednog napadača “uhapsio” je slučajni prolaznik, dok je drugi pobegao sa lančićem

Objavljeno: 15:32h

Branislavi J. (88) polomljen je kuk i zadobila je brojne povrede kada su joj dvojica mladića, od kojih je jedan uhapšen, strgli lančić s vrata. Pljačka i povređivanje starice dogodili su se u utorak oko 13 sati u ulici u Jurija Gagarina ispred broja 183 u Novom Beogradu.

Stigao OBDUKCIONI NALAZ čoveka koji je UMRO U ZATVORU gde je ležao zbog SMS PORUKE O VUČIĆU

Jednog od pljačkaša “uhapsio” je momak koji je sa majkom video trenutak napada. Dok je njegova majka pružala pomoć Branislavi, on se dao poteru za razbojnicima i nakon jurnjave je jednog sustigao i predao u ruke policije.

- Videla sam komšinicu kako ide trotoarom. Iznenada, iza nje su se stvorila dvojica momaka. Dok je jedan zgrabio tanak, baš tanak lančić, drugi ju je udario, pa gurnuo na ogradu. Nesrećna žena je nakon pada prebledela i samo zakukala: “Moj kuk!”. U tom trenutku naišao je komšija s majkom. On je odmah shvatio šta se dogodilo, te je ubrzo uhvatio jednog od njih. Mislim da je u pitanju onaj što je strgao lančić - uz uzdah prepričava nemilu scenu jedna komšinica.

Prema njenim rečima, obaveštene su poliija i Hitna pomoć.

- Komšije koje su se okupile su iz krojačke radnje uzele vodu i stolicu kako baka ne bi ležala na ulici. Branislava, koje je bila u šoku, žalila se na udarac, ali i da je boli kuk. Prevezena je u Zemunsku bolnicu i koliko sam čula, prilikom pada na ogradu polomila je kuk. I šta sad, ti manijaci su povredili jednu divnu ženicu, i to zbog lančića koji ne vredi ni 800 dinara. Pitanje je da li će ona moći i da bude operisana, a zbog toga se pitam koja je adekvatna kazna za njih - vidno potresena je ispričala komšinica koja je videla napad na Branislavu.

Žitelji Bloka 45 kažu da se nedavno pojavila grupa narkomana koja napada samo žene ili obija automobile.

- Čula sam da je komšinica koja živi nekoliko zgrada dalje nedavno opljačkana. Nju je dok se vraćala iz kupovine u ulazu sačekala neka devojka. Otvorila joj je vrata i dok je ona ulazila, s vrata joj je strgla lančić i pobegla. Koliko sam čula, u pitanju su narkomani koji kradu kada zapadnu u krizu - kaže komšinica.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.