UBIO JE PETORO, A RANIO 21 U MASAKRU KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Dobio je 40 godina, a žalio se da je kazna prevelika ZBOG OVOGA!
Foto: Slađana Stojanović

apelacioni sud

UBIO JE PETORO, A RANIO 21 U MASAKRU KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Dobio je 40 godina, a žalio se da je kazna prevelika ZBOG OVOGA!

Siniša Zlatić je 2. jula 2016. u letnjoj bašti kafića „Makijato“ rafalnom paljbom iz automatske puške ispalio dvadeset i šest metaka i ubio bivšu suprugu Dijanu Zlatić, zatim Stevana Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, kao i Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca. Istovremeno, ranio je čak 21 osobu

Objavljeno:

Siniša Zlatić (39) iz Žitišta, koji je u prvostepenom sudskom postupku pred Višim sudom u Zrenjaninu zbog ubistva petoro ljudi i ranjavanje 21 osobe osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, juče je priveden iz somborskog pritvora na sednicu veća Apelacionog suda u Novom Sadu.

Branilac Zlatića tražio je da se sudski postupak ponovi jer smatra da je kazna previsoka, s obzirom na to da njegov branjenik to nije uradio sa direktnim umišljajem, tvrdeći da je u pitanju eventualni umišljaj.

STRAVIČNA NESREĆA KOD PRIJEPOLJA: Izvlačio drva iz šume, pa sleteo s puta i poginuo!

Oni se nisu složili ni sa nalazom veštaka da je okrivljeni bio u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne bitno i požalio se da nije prihvaćeno novo neuropsihijatrijsko veštačenje, iako je, prema njegovom mišljenju, za to bilo razloga.

Siniša Zlatić je 2. jula 2016. u letnjoj bašti kafića „Makijato“ rafalnom paljbom iz automatske puške ispalio dvadeset i šest metaka i ubio bivšu suprugu Dijanu Zlatić, zatim Stevana Jojića i Vladimira Mijatovića iz Žitišta, kao i Jovanu Popović iz Banatskog Karađorđeva i Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca. Istovremeno, ranio je čak 21 osobu.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.