ODRASTAO JE BEZ OCA, a svoju vezanost za njega nikad nije krio! Kristijanova slika s njegovog groba tužnu istinu! (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / kristijan.krile

legende devedesetih

ODRASTAO JE BEZ OCA, a svoju vezanost za njega nikad nije krio! Kristijanova slika s njegovog groba tužnu istinu! (FOTO)

Kristijanov otac Srboljub Golubović pripadao je staroj gardi žestokih momaka

Objavljeno:

Kristijan Golubović je oduvek vrlo malo pričao o svom ocu Srboljubu Goluboviću, kojeg je prvi put video kada je imao sedam godina.

Na popularnom Instagram profilu "Legende devedesetih", prošlog meseca je osvanula njihova zajednička fotografija, a Kristijan je u jednom intervjuu o svom ocu izjavio:

foto: Printscreen/Instagram/legendedevedesetih

- Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Zapravo moja majka je te '69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek sveže porođenu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju.

- Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije... Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način.", izjavio je Krile jednom prilikom, a sada je na istoimenom profilu osvanula i fotografija Kristijana na očevom grobu.

O njegovoj smrti malo toga se zna, a kako je jedan od posetilaca Instagram stranice "Legende devedesetih" naveo, Kristijan optužuje neke članove Voždovačkog klana da su "sredili" njegovog oca, dok drugi opet kažu da je reč o samoubistvu.

Ono što je interesantno jeste da se na ovoj fotografiji vidi neverovatna sličnost. Naime, Kristijan veoma liči na svog oca Kiću. Uostalom, pogledajte i sami:

foto: Printscreen/Instagram/legendedevedesetih

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.