STRAŠNA NESREĆA KOD VALJEVA! U sudaru dva automobila poginule dve osobe, jedna teško povređena (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

tragedija!

STRAŠNA NESREĆA KOD VALJEVA! U sudaru dva automobila poginule dve osobe, jedna teško povređena (VIDEO)

Intervenisali su i vatrogasci kako bi isekli lim i oslobodili povredjene koji su bili zarobljeni u olupinama

Objavljeno: 21:03h

Dve osobe su poginule dok je jedna teško povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se danas popdne dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Brankovini.

Do nesreće je došlo na uzbrdici neposredno nakon skretanja za kulturno-istorijski kompleks u Brankovini, na delu puta sa tri kolovozne trake i blagoj krivini, kada je Valjevac Zoran Jovanović (49), vozeći svoj automobil "kia" iz pravca Šapca, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "fiat bravu" u kojoj su bili Ivanjičani Zoran Š. (55) i Ivana K. (45).

U jednom automobilu je poginuo je vozač, a u drugom jedna žena - suvozač.

- Sudar je bio stravičan, a oba automobila su uništena do neprepoznatljivosti. Vozač iz Ivanjice je pokušao da izbegne "kiu" i skrene, ali u tome nije uspeo u potpunosti, tako da je najžešći udar bio u stranu njegovog suvozača. Hitna pomoć, policija i vatrogasci-spasioci su brzo stigli na lice mesta, ali je vatrogascima trebalo skoro 45 minuta da oslobode ženu iz smrvljenog "fiata", jer su joj delovi vrata bili zabodeni svuda u telo, tako da je nastradala na licu mesta. Užasan prizor, sve puno krvi i krhotina vozila - preneo je "Blicu" jedan od očevidaca nesreće.

Kada je izvađen iz svog automobila, Jovanović je još uvek davao znake života, transportovan je u Urgentni centar gde je pokušana reanimacija ali je podlegao povredama. Zoran Š. je u sudaru slomio butnu kost, nalazi se u šok sobi valjevske bolnice i pošto nije životno ugrožen sutra će biti transportovan u bolnicu u Čačku na dalje lečenje.

Intervenisali su i vatrogasci kako bi isekli lim i oslobodili povredjene koji su bili zarobljeni u olupinama.

Sanitetska kola Hitne službe Doma zdravlja su povredjenog vozača drugog vozila prevezli u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu.

Uz pomoć policije uviđaj obavlja dežurni zamenik osnovnog tužioca u Valjevu, a istraga će utvrditi uzrok nesreće.

Zbog policijskog i tužalačkog uviđaja na putu Valjevo-Šabac se formirala kolona vozila od nekoliko kilometara, a saobraćaj je bio u prekidu oko dva sata.

(Espreso.co.rs / Beta / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.