MOJE DETE SU NA EKSKURZIJI TUKLI I MALTRETIRALI, TVRDI MAJKA: Sam je pao, bacao se po podu, kaže učiteljica!
Foto: Stock

vratio se pun modrica

MOJE DETE SU NA EKSKURZIJI TUKLI I MALTRETIRALI, TVRDI MAJKA: Sam je pao, bacao se po podu, kaže učiteljica!

Majka osmogodišnjeg mališana tvrdi da su ga vršnjaci tukli pesnicama i flašama punim vode

Objavljeno: 08:48h

Slađana P., majka osmogodišnjeg A. A. tvrdi da su njenog sina prošle subote pretukla dvojica dečaka na ekskurziji na Divčibarama, piše Informer.

Kako kaže, njenog sina, koji pohađa beograsku školu OŠ "Banović Strahinja", su na rekreativnoj nastavi drugovi iz razreda prebili pesnicama i plastičnim flašama punim vode, zbog čega je završio u Urgentnom centru i Institutu za majku i dete, pošto se u utorak vratio kući. Tamo su mu konstatovani brojni podlivi i posekotine po celom telu.

TRAGEDIJA U PRIGREVICI: Muškarac se razneo bombom!

Slađana kaže da je njen sin tokom sedmodnevnog boravka na Divčibarama svakodnevno preživljavao torturu dvojice svojih vršnjaka i to sve pred očima učiteljice, protiv koje je najavila i tužbu.

- Dete sam na rekreativnu poslala apsolutno zdravo, sa uredno overenim zdravstvenim kartonom kod pedijatra, a kući mi je došao sav izubijan i istraumiran. Moj sin je miran i pristali smo kao roditelji da ga pošaljemo na rekreativnu kako bi se družio, stekao novo iskustvo, malo poradovao, a onda mu se desilo da ga sedam dana neko konstantno mlati i da učiteljica na njegove žalbe uporno odgovara da je "tužibaba". Zbog toga ću bez odlaganja podneti tužbu protiv nje - priča majka i dodaje da je za muke svog sina saznala tek po njegovom povratku.

- Priznajem da ga ni suprug ni ja nismo zvali tih sedam dana. Nismo hteli da uznemiravamo ni učiteljicu, ni njega, nego smo njihove aktivnosti pratili preko grupe na Vajberu. Međutim, šokirali smo se kada smo ga videli po povratku. Lice mu je bilo izgrebano i u hematomima, kao i pojedini delovi tela, a na nogama je jedva stajao. Da ne govorim o tome da mu je kože skroz izgorela od sunca. Učiteljice nigde nije bilo, ostavila ga je našim poznanicima, jer je suprug zakasnio nekoliko minuta na zakazano vreme preuzimanja dece - objašnjava Slađana.

foto: Profimedia

Ona kaže da dečak prvo nije hteo da ispriča šta mu se dogodilo, ali kada su ga "pritisli", rekao je da su ga dvojica drugara stalno maltretirala, a da je najgore batine dobio u subotu.

- Tada su ga, prema njegovim rečima, brutalno prebili pesnicama i flašama napunjenim vodom. Istog trenutka kada nam je to rekao, suprug i ja smo se spakovali i otišli u policiju, a potom i kod lekara, gde su mu konstatovane povrede - kaže majka.

Učiteljica sa druge strane tvrdi da dečaka niko nije tukao, jer se ona nije odvajala od dece. Nastavnica kaže da se dečak sam povredio!

- Nije se on vratio sa ništa više modrica nego druga deca, ona se tamo igraju, padaju, koškaju, što je i on radio. A. A. je dobar dečak, ali nažalost moram da kažem da ima problem sa prilagođavanjem, govorom, malo i ponašanjem. I tamo je znao da se baca po podu, naročito u diskoteci, na šta smo ga svi upozoravali, pa ako ima neku povredicu više - kaže učiteljica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.