SASLUŠAN LOKA: Rasta mi je razbio glavu zbog 30.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

DAO ISKAZ U TUŽILAŠTVU

SASLUŠAN LOKA: Rasta mi je razbio glavu zbog 30.000 evra!

I sve to zbog odbijanja raskida ugovora?

Objavljeno: 20:07h

Slobodan Nešović ponovio da se sa Stefanom Đurićem sukobio jer je odbio da raskine ugovor.

SRPSKA BRUKA PO STOTI PUT! Dok se kriminalci bahate, inspekcija i komunalci otimaju dekici robu na pijaci! (VIDEO)

Slobodan Nešović "Loka" juče je saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu povodom incidenta u kom ga je navodno napao Stefan Đurić poznatiji kao "Rasta".

Loka, koji je došao u pratnji advokata, držao se prvobitne izjave iz prijave, u kojoj tvrdi da je reper sa prijateljima upao u njegovu kancelariju i prebio ga zbog novca, kako stoji u nezvaničnom saznanju Kurira.

Rasta nije bio pozvan na saslušanje pošto je on svoj iskaz dao pre mesec dana, kada je negirao da je tukao Loku, ali je prisustvovao njegov advokat Borivoje Borović.

Povreda glave:

- Loka je u svom iskazu još jednom istakao da je Rasta došao da od njega traži raskid ugovora i naplati 30.000 evra duga. Nešović je u izjavi naveo da je batine dobio nakon što je odbio da ispuni Đurićeve zahteve - rekao nam je dobro obavešten izvor.

S obzirom na to da je saradnik voditelja Ivana Ivanovića nakon incidenta završio u Urgentnom centru, sud je naložio veštačenje i utvrđivanje stepena povrede glave koju Loka tvrdi da je zadobio.

Sudsko veštačenje:

U zavisnosti od procene sudskog veštaka, da li su nanete povrede teške ili lake, biće određeno da li će Rasta biti krivično gonjen ili ne.

Loka je juče odbio da daje izjave jer je za sutra zakazao konferenciju za medije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.