ZORAN MARJANOVIĆ O KAMIONDŽIJI KOJI SE DOVODI U VEZU SA JELENINIM UBISTVOM: Tome pristupam sa rezervom, dok ne potvrdi policija!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

ekskluzivno Za espreso

ZORAN MARJANOVIĆ O KAMIONDŽIJI KOJI SE DOVODI U VEZU SA JELENINIM UBISTVOM: Tome pristupam sa rezervom, dok ne potvrdi policija!

Kamiondžija je navodno imao putanju iz Turske preko Srbije i Austrije za Nemačku

Objavljeno: 22:26h

Juče je u javnosti odjeknula informacija da je policija uhapsila Katalina Čolpana (40), kamiondžiju iz Rumunije, za koga se sumnja da je ubio i pevačicu Jelenu Marjanović, dok je trčala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka.

OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela! (FOTO)

JELENU MARJANOVIĆ JE UBIO ČOVEK IZ BORČE? Dobro su se poznavali!

ZLOČINCU SU ODBROJANI DANI! Zoran Marjanović zna kad sledi hapšenje Jeleninog ubice!

Ovaj kamiondžija je optužen da je ubio Nemicu Karolinu G. koja je stradala dok je džogirala prošlog novembra, ali i francusku studentkinju koja je ubijena 2014. godine u Austriji.

foto: Privatna arhiva

Prema navodima, žene su umrle u strašnim mukama, a pretpostavlja se da ih je ubio metalnom štanglom koju je nosio u kamionu.

Kamiondžija je navodno imao putanju iz Turske preko Srbije i Austrije za Nemačku.

Ova strašna informacija juče je odjeknula u Srbiji, a muž nesrećne pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, za "Espreso" je rekao da čeka da ovu informaciju potvrdi neko iz policije.

foto: Dragan Kadić

- Dok ne potvrdi policija ili neko od zvaničnika. Ja toj informaciji pristupam sa velikom rezervom - rekao je Zoran Marjanović za "Espreso".

Kako je Espreso pisao u aprilu, pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni u Crvenki kako bi ih uporedio sa tragovima na mestima zločina u Austriji i Nemačkoj.

Ali, tada je policija imala samo foto robot, a sada je on uhapšen, pa bi misterija ubistva pevačice mogla konačno biti rešena.

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je pre 14 meseci, 2. aprila 2016. godine kada je otišla na trčanje sa suprugom Zoranom i ćerkicom Janom (6) na nasip u borčanskom naselju Crvenka. Ona se tada odvojila od njih i nekoliko minuta kasnije nestala bez traga.

Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa, ali i mesta gde ju je suprug poslednji put video. Od tada su ispitani gotovo svi meštani Borče i Crvenke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.