OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

rešena misterija ubistva pevačice?

OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela! (FOTO)

Rumuni ga terete za još jedno ubistvo devojke, a Nemci za još dva!

Objavljeno:

Rumun, Katalin Dorinel Čolpan (40), po zanimanju kamiondžija, uhapšen je zbog ubistva Nemice Karoline G. koja je stradala dok je džogirala prošlog novembra, ali i francuske studentkinje koja je ubijena 2014. godine u Austriji, prenose rumunski mediji.

Prema navodima, žene su umrle u strašnim mukama, a pretpostavlja se da ih je ubio metalnom štanglom koju je nosio u kamionu.

Ono što je povezalo ova dva slučaja, i dovelo do saradnje nemačke i austrijske policije je isti način izvršenja zločina, ali se sumnja da je možda još jedno ubistvo povezano sa zlodelom ovog kamiondžije - ubistvo Jelene Marjanović!

foto: Privatna arhiva

Kako je Espreso pisao u aprilu, pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni u Crvenki kako bi ih uporedio sa tragovima na mestima zločina u Austriji i Nemačkoj.

DA LI JE ON UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Ko ga prepozna dobija nagradu od 28.000 evra! (FOTO)

No tada je policija imala samo foto robot, a sada je on uhapšen, pa bi misterija ubistva pevačice mogla konačno biti rešena.

SERIJSKI UBICA! Ista osoba koja je ubila Jelenu Marjanović osakatila je i Karolinu Gruber u Nemačkoj? NEVEROVATNO JE KAKO LIČE JEDNA NA DRUGU!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.