GROBARI SU UŠLI NA TERITORIJU DELIJA I NAPRAVILI VELIKU GREŠKU: Zbog ovoga je nastala masovna tuča i rešetanje na NBG! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

surovo!

GROBARI SU UŠLI NA TERITORIJU DELIJA I NAPRAVILI VELIKU GREŠKU: Zbog ovoga je nastala masovna tuča i rešetanje na NBG! (FOTO)

Ovaj poslednji sukob je bio opasniji od prethodnih jer je navijač Partizana bio teško ranjen vatrenim oružjem!

Objavljeno: 21:18h

Da se strasti između između Zvezdaša i Partizanovca ne smiruju, dokazao je još jedan sukob koji se u četvrtak uveče dogodio u novobeogradskom naselju Dr Ivan Ribar.

Ovaj poslednji sukob je bio opasniji od prethodnih jer je navijač Partizana bio teško ranjen vatrenim oružjem.

Ovaj incident je bio posledica “grafitaškog rata” koji dovodi do sve krvavijih i brutalnijih obračuna, sudeći po informacijama na Fejsbuk stranicama posvećenim navijačkim grupama (NPR "Balkanski navijači").

BULJI U TELEFON, JER BITAN JE VIBER: GSP vozač ugrozio bezbednost putnika, na SKANDALOZAN NAČIN! (VIDEO)

Pripadnici frakcije Partizanovh navijača “Vandal boys” su prekrečili murale Zvezdaša koji su time i obeležavali svoju teritoriju. U pitanju je okolina (autoput) Bloka 23.

Navijači Zvezde su to videli kao veliku provokaciju i zato su rešili da reaguju burno. Incident koji se desio u četvrtak je bio direktan odgovor Zvezdinih pristalica. Naime, grupa navijača Zvezde je oko 22h rešila da se osveti pa je prekrečila crno-bele grafite. Pored toga, oni su tamo šetali želeći da ih ovi primete.

DELIJE O OVOME MAŠTAJU! Kada bi startnih 11 Zvezde izgledalo OVAKO, Liga Evrope bi bila REALNOST! (FOTO)

Navijači Partizana su se odmah okupili i tada je došlo do incidenta. Bilo ih je oko 100 sa jedne i sa druge strane i bili su spremni na sve. Upravo tada Demir koji ima 19 godina je upucan.

On je trenutno u lošem stanju, u komi je, oštećene su mu jetra i kičma. Lekari kažu da su šanse da preživi 50/50. Ostalo nam je samo svima da se molimo bogu za njega.

GROBARI O OVOME MAŠTAJU! Kada bi startnih 11 Partizana izgledalo OVAKO, Liga šampiona bi bila REALNOST! (FOTO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.