POLICAJAC AUTOMOBILOM POKOSIO DECU U NIŠU: Mališani povređeni na putu do škole, vrištali i plakali!
Foto: Kurir.rs/M.M.

HOROR!

POLICAJAC AUTOMOBILOM POKOSIO DECU U NIŠU: Mališani povređeni na putu do škole, vrištali i plakali!

- Jedna devojčica ostala je da leži na asfaltu, dok su ostala deca ustala ali su bila vidno uplašena, vrištala su i plakala

Objavljeno: 11:18h

Četiri devojčice povređene su jutros na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, kada je na njih, dok su išli ka školi naleteo putnički automobil.

U Hitnoj pomoći rekli su agenciji Beta da je njihova ekipa jutros oko 7.15 prevezla na dečju Hiruršku kliniku četiri deteta povređena u toj nezgodi. Težina njihovih povreda još nije poznata.

Prema izjavama očevidaca, deca su se u velikoj grupi kretala ka školi kada je na njih naleteo automobil.

- Jedna devojčica ostala je da leži na asfaltu, dok su ostala deca ustala ali su bila vidno uplašena, vrištala su i plakala - kazao je za Betu očevidac ovog događaja.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu M.K. (30), jutros je oko 7 sati, upravljajući vozilom marke „pežo“ na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice policajac je naleteo na četiri devojčice.

Deca uzrasta od 12 do13 godina zbrinuta su u niškom Kliničkom centru, gde su jednoj devojčici konstatovane teške telesne povrede, dok su ostale tri lakše povređene.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv policijskog službenika M.K. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.