SRBIJA NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN! Hladnokrvno iskasapila novinarku na smrt i otišla kući da sprema večeru! A KAZNA KOJU JE DOBILA...
Foto: Slađana Stojanović

strašno

SRBIJA NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN! Hladnokrvno iskasapila novinarku na smrt i otišla kući da sprema večeru! A KAZNA KOJU JE DOBILA...

Posle stravičnog zločina Biljana otišla kući, čak je spremila večeru i gledala televiziju

Objavljeno:

Biljana Jeftić (51) iz Stejanovaca kod Rume, koja je u februaru prošle godine brutalno ubila penzionisanu novinarku Jaroslavu Dugošiju Dobrenov (77) iz Novog Sada, osuđena je juče u Višem sudu u Novom Sadu na kaznu zatvora od 20 godina.

Udarala flašom i panjem

- Biljana je bila svesna kada je izvršila krivično delo teškog ubistva na podmukli način. Optužena je u stanu sada pokojne Jaroslave Dugošije Dobrenov uzela sa stočića flašu alkoholnog pića i zadala joj otpozadi udarac u glavu, razbivši flašu. Kad je žrtva pala na pod, okrivljena je uzela panj koji se nalazio u dnevnoj sobi i njime joj zadala još nekoliko udaraca u glavu od napred i od nazad, te joj nožem sa sečivom širokim dva centimetra zadala 20 uboda po glavi i leđima - obrazložio je presudu Vidoje Mitrić, sudija Višeg suda u Novom Sadu, i dodao:

foto: Slađana Stojanović

- Posle svega, pokušala je da opere i ukloni tragove s mesta zločina. Pre polaska je sa stola uzela Jaroslavin mobilni telefon, a sa prozora u hodniku ključeve, koje je stavila dopola u bravu ulaznih vrata, koja je, potom, odlazeći, zaključala originalnim ključem pre nego što je napustila mesto događaja. Biljana je posle ubistva otišla kući, a ćerki koja je bila s njom je delovala uobičajeno. Čak joj je spremala za večeru špagete bolonjeze i gledale su televiziju.

Ukrala mobilni

Jeftićeva je nakon što je sve to uradila pokojnici uzela mobilni telefon da ne bi mogla da zove pomoć, a rekla je da je prilikom zaključavanja stana čula da oštećena žena još stenje i jeca.

Od 20 uboda, pokojna je zadobila smrtonosni ubod nožem u vrat, gde joj je presečena glavna arterija, kao i tri uboda nožem u grudni koš. Ostalih 16 uboda su po telu, neki su naneti nožem, a neki grlićem od staklene flaše i panjem.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.