Jagodinac NAMERNO udario automobil trudnice i VIKAO NA NJU - ONA IZGUBILA BEBU!
Foto: Kurir

incident

Jagodinac NAMERNO udario automobil trudnice i VIKAO NA NJU - ONA IZGUBILA BEBU!

Sanja je zbog svega doživela ozbiljan stres, intervenisala je i Hitna pomoć, a dva dana kasnije izgubila je bebu jer je doživela spontani pobačaj

Objavljeno: 09:01h

Predrag M. (48), šef obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, uhapšen je posle incidenta u Jagodini kada je, kako se sumnja, svojim automobilom namerno udario u vozilo u kom je bila trudnica Sanja Jeremić (34), koja je posle dva dana, najverovatnije usled pretrpljenog stresa, doživela spontani pobačaj.

Incident se dogodio 29. maja u popodnevnim satima na raskrsnici ulica Kneza Lazara i Kneza Milete kada je Sanji, koja je tada bila u trećem mesecu trudnoće, kod semafora stao automobil zbog kvara.

To je, međutim, iznerviralo Predraga, koji je išao iza nje u „sitroenu“, a onda je usledio haos.

- Muškarac je počeo da svira i da viče na Sanju. Potom je nekako prošao pored nje i nastavio da je psuje, ali je onda stao ispred i nekoliko puta svojim autom vozeći u rikverc udario Sanjin automobil. S njom je bila i njena prijateljica, koja je pokušala da smiri bahatog vozača, ali u tome nije uspela.

Sanja je zbog svega doživela ozbiljan stres, intervenisala je i Hitna pomoć, a dva dana kasnije izgubila je bebu jer je doživela spontani pobačaj - kazao je izvor za medije.

Policija je ubrzo posle incidenta privela Predraga M., protiv kog je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. Nezvanično, s njim u vozilu se u trenutku incidenta nalazio i zamenik tužioca, koji je bezuspešno pokušavao da ga urazumi.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.