Hitna intervenisala 132 puta! TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU, četvoro lakše povređeno
Foto: Petar Lazović

burna noć

Hitna intervenisala 132 puta! TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU, četvoro lakše povređeno

Na probleme su se u toku noći žalili najviše hipertoničari, srčani bolesnici kao i osobe sa visokim pritiskom

Objavljeno:

Četiri osobe su lakše povređene u tri saobraćajne nesreće noćas u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala da je u nesreći koja se dogodila u ulici Omladinskih brigada kod Geneksa, u smeru ka Nišu, jedna osoba zadobila lakše povrede, na licu mesta je zbrinuta i odbila je dalji transport.

Prema njenim rečima, u 00.39 u Trgovačkoj ulici u Žarkovu između broja sedam i devet dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve ženske osobe starosti oko 34 godine zadobile lakše povrede, zbrinute su na licu mesta i odbile dalji transport, dok je u nesreći na autoputu kod autopumpe povređena muška osoba od 43 godine, takođe zbrinuta na licu mesta i odbila dalji transport.

Na probleme su se u toku noći Hitnoj pomoći žalili najviše hipertoničari, srčani bolesnici kao i osobe sa visokim pritiskom, a ta služba je noćas imala 132 intervencije, od čega 18 na javnom mestu.

foto: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 154 puta, od čega 59 na javnom mestu, uključujući u 10 saobraćajnih nesreća u kojima je nije bilo osoba sa težim povredama.

Macura je izjavila da su juče u toku dana u 15.50 tri lekarske ekipe intervenisale kod Ade Ciganlije gde je šest osoba povređeno i prevezeno u Urgentni centar.

Kako je dodala, juče u toku dana, najviše se ljudi javljalo zato što im je pozlilo na ulici i zbog kolapsa.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.