NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SRBIJI! Jecaji čoveka uznemirili Hitnu pomoć, ubrzo podlegao povredama!
Foto: Fonetap

nije uspeo

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SRBIJI! Jecaji čoveka uznemirili Hitnu pomoć, ubrzo podlegao povredama!

Nakon telefonskog poziva starac je podlegao povredama

Objavljeno:

U centru Beograda je sinoć oko jedan sat posle ponoći u stanu na Paliluli pronađeno telo Vojislava Baštanina (81). Sumnja se da ga je ubio njegov pastorak, koji je bio u alkoholisanom stanju. Prve komšije nisu ni slutile kakav se krvavi zločin odvija na samo nekoliko metara od njih.

Između Vojislava i njegovog pastorka izbila je svađa u toku noći, a u toku nje Milan O. je, pretpostavlja se pod dejstvom narkotika ili alkohola, počeo da davi starca.

foto: Nabojša Mandić

On je uspeo da se domogne telefona i pozove Hitnu pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama.

Vraćala sam se sa posla oko pola 1 sinoć. Sin iako nikad ne dolazi pre mene došao je ovaj put, pa je i on tada išao do prodavnice. Živimo u ovom stanu oko godinu dana i uopšte ih ne poznajemo. Vojislava i njegovu ženu videli smo po par puta, a sina jednom i to je ispala nelagodna situacija. Suprug i ja ulazili smo sa njim u isto vreme u lift i rekli “Dobar dan” na šta on nije uopšte reagovao – priča gospođa iz susrednog stana.

Komšije su porodicu znale samo u prolazu.

– Vojislav je prošle godine slomio jedan ili oba kuka i hodao je uz pomoć dve štake. Iako povređen, nije voleo da sedi u kući i stalno bi ga viđali kako se šeta ili čak ide u kupovinu, čak i u Bulevaru despota Stefana. Često je izlazio i da samo sedne na klupicu ispred, a baš pre neki dan je pao ispred zgrade i komšija mu je pomogao da se vrati do stana – priča komšija Vuković i dalje pod utiskom.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.