Ubica sa policajcima tražio leš pevačice! Užasan obrt u istrazi! Ko je ubio Jelenu Marjanović?
Foto: Printscreen

šta je bre ovo?

Ubica sa policajcima tražio leš pevačice! Užasan obrt u istrazi! Ko je ubio Jelenu Marjanović?

Zaključci koji će zaprepastiti javnost a istražitelje dovesti na korak od hvatanja ubice.

Objavljeno: 16:09h

Najnoviji detalji istrage ubistva koje više od godinu dana intrigira srpsku javnost pokazali su da je ubica bio uz policiju sve vreme dok su tražili leš!

Detaljna analiza forenzičara u koju je Kurir ekskluzivno imao uvid iznela je na svetlo dana zaključke koji će zaprepastiti javnost, a istražitelje dovesti na korak od hvatanja ubice.

Dok je policija pretraživala teren u večeri kada je suprug Zoran prijavio nestanak pevačice "Granda", ubica je najverovatnije bio na nasipu u Crvenki.

Na osnovu detaljne forenzičke analize, došlo se do zaključka da je Jelenino telo u kanal bačeno posle završetka policijske potrage za njom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Taj ko je dovezao telo, znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina - tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinirali kada je bezbedno da telo bude bačeno - objasnio je za Kurir CFI doktor Nenad Šipka. On ukazuje na mesto zločina, na kojima se vidi da je u blizini dela kanala u kom je telo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mesta.

Podsetimo, 2. aprila prošle godine Zoran Marjanović je prijavio nestanak supruge na nasipu, gde je otišla da trči. Policija s psima je iste večeri počela pretragu terena, ali je njeno telo u kanalu pronađeno tek sledećeg dana. Šta se dešavalo u međuvremenu, misterija je do današnjeg dana.

- U ovakvim slučajevima uvek je glavni osumnjičeni suprug. Zbog toga je ključno pitanje koje je poslednje vreme, precizno u sat, kada je Jelena Marjanović bila živa. Potrebno je da izvor informacije bude neko ko nema interesa u ovom slučaju - rekao je Šipka.

foto: Zorana Jevtić

Stručnjaci ovog centra nisu imali uvid u zvanična dokumenta iz istrage, ali napominju da na osnovu informacija raspoloživih iz medija, a po kojima je pevačica zadobila locirane u predelu glave, mogu zaključiti da je malo verovatno da je ona ubijena na mestu na kom je njeno telo pronađeno.

- Takve povrede bi obavezno ostavile trag krvi na tlu gde se povređivanje dogodilo. Drugo važno pitanje je i da li bi bilo tragova krvi na širem mestu pronalaska tela Jelene Marjanović. Ako jeste, moguće je da je usmrćena na širem licu mesta, pa preneta i bačena u kanal - navodi se u delimičnoj rekonstrukciji.

foto: Dragan Kadić

Muž nije mogao da je igubi iz vida

Prema rečima direktora CFI, na osnovu uviđaja na mestu na kom je Jelena nestala, stručnjaci su utvrdili da nije moguće da je suprug izgubio iz vida kada je otrčala.

- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kom je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kom je telo pronađeno - kaže Šipka.

(Espreso.co.rs /Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.