BORIO SAM SE ZA DAH, DOK ME RMPALIJA VUKAO I DAVIO: Marka su povredili na SNS skupu - OVO JE DOKAZ! (FOTO)
Foto: Printscreen

šok fotke

BORIO SAM SE ZA DAH, DOK ME RMPALIJA VUKAO I DAVIO: Marka su povredili na SNS skupu - OVO JE DOKAZ! (FOTO)

Pokazujem vam šta se dobije ako jednom duneš u pištaljku (ništa više!) tamo gde je diktatoru neblagougodno

Objavljeno: 20:26h

Jedan Srbin objavio je na Fejsbuku status i fotografije na kojima se vide povrede koje tvrdi da je dobio na protestu na dan inauguracije Aleksandra Vučića.

NAPADI NA NOVINARE ODMAH MORAJU PRESTATI! Uredništvo Espresa traži da se napadači na našu reporterku pronađu i kazne! (VIDEO)

On je u statusu objasnio kako je napadnut toga dana a status prenosimo u celosti:

"Prvo sam mislio da se ne eksponiram, ali sam onda shvatio da ne smem da prećutim nešto ovako... Inače će nas sve (građane "drugog reda") satreti polako, na sve moguće načine!

Pokazujem vam šta se dobije ako jednom duneš u pištaljku (ništa više!) tamo gde je diktatoru neblagougodno, na platou ispred zdanja gde je nekoliko minuta ranije "krunisan", a gde sam se, "inkognito", provukao kao pojedinac, jer sve nepodobne, uz pomoć kordona od hiljada policajaca i neuniformisanih rmpalija bez legitimacija, nikako nisu propuštali u grupi (a ni pojedinačno, ako ih prepoznaju), već su pravo prolaza imale isključivo vođine pristalice, koje su u rekama pristizale sa parkirališta, iz skoro 100 autobusa, kojim su ih dovezli iz mnogih delova zemlje...

Dakle, ovo je posledica vučenja za vrat obgrljenom rukom koja davi, 30-tak metara kroz masu ljudi... A od strane vođine "gorile" u civilu, koji mi je prišao nekoliko sekundi pošto sam pisnuo, zapretio mi da odmah sklonim pištaljku i da mu dam ličnu kartu. Pošto sam izvadio istu i pitao šta sam to nedozvoljeno uradio, takođe sam i ja njemu zatražio da mi pokaže svoju legitimaciju (pošto, jelte, dokumenta ne daješ nikom osim službenom licu), na šta je on reagovao tako što me je uhvatio, privukao k sebi, obgrlio rukom u daviteljskom zahvatu, i tako počeo da me izvlači kroz masu sve do iza trafike u parku (pomenuo sam, oko 30 metara), dok sam se ja borio za dah i govorio mu DA ME GUŠI (što je on apsolutno ignorisao)!

foto: Printscreen, Ilustracija

Lična karta koju mi je prethodno tražio mi je sve vreme bila u ruci, jer je on nije ni uzeo! Iza trafike me je pustio (ja sam pao "četvoronoške", boreći se i dalje za dah), a rmpalija je otišao nazad u masu. Tek tad su mi prišli policajci, uniformisani, sa izjavom da će oni "rešiti stvar"! Nekolicina je bila neprijatna prema meni"

ETO VAM VAŠEG NOVOG CARA, SRBI! NELEGALNO IZABRAN NA NEUSTAVNIM I SILOVANIM IZBORIMA, RAZDVAJA NAROD NA PODOBNE I NEPODOBNE, I UĆUTKIVANjIMA, PRETNjAMA I FIZIČKOM SILOM (uz neviđenu medijsku manipulaciju i potkupljivanje i sve ostale prljave metode) POKUŠAVA DA STVORI SLIKU NAJVEĆEG DEMOKRATE, APSOLUTNO OBOŽAVANOG PRAVDOLjUBCA I ZAŠTITNIKA SVIH NAS! REAGUJMO, INAČE, ZA OVIH NAREDNIH PET GODINA, IMA DA NAS NEMA! - napisao je on.

Da podsetimo, tokom izveštavanja sa ovog skupa napadnuti su i novinari, a među njima i novinarka našeg portala.

HOĆEŠ DA TI LUPIM ŠAMAR? Simpatizeri SNS brutalno napali novinarku Espresa! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.