NEKO JE PODMETNUO EKSPLOZIV, POLICIJA TRAŽI NAPADAČA? Jezivi detalji detonacije koja je ZATRESLA BEOGRAD! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adriamediatv

ŠTA SE TO DESILO?

NEKO JE PODMETNUO EKSPLOZIV, POLICIJA TRAŽI NAPADAČA? Jezivi detalji detonacije koja je ZATRESLA BEOGRAD! (VIDEO)

Prema jednoj verziji, u skladištu je eksplodirala plinska boca, a prema drugoj verziji, bačena je eksplozivna naprava

Objavljeno:

Velika eksplozija odjeknula je u subotu veče oko 22.40, u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, a među građanima je zavladala panika jer niko nije znao šta se desilo.

Na sreću, povređenih nije bilo, a kako Kurir saznaje, eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra "Oportunitet". Iz okoline SIV i Ušća video se gust dim.

Prema jednoj verziji, u skladištu je eksplodirala plinska boca, a prema drugoj verziji, bačena je eksplozivna naprava.

Nema povređenih u eksploziji na Novom Beogradu, ALI UVIĐAJ JE JOŠ UVEK U TOKU! (VIDEO)

Međutim, ono što je veoma neobično je to što nema nikakvog kratera, niti nekih delova koji bi ukazivali na bombu ili neku eksplozivnu napravu. Za sada jedino postoje svedočenja uznemirenih građana o snažnoj eksploziji, usled koje su se zatresli prozori.

Kako smo saznali, od građana koji žive u okolnim zgradama, zvuk eksplozije bio je toliko jak da je probudio decu, a starije podsetio na zvuk eksplozija tokom bombardovanja Beograda.

Mladen Mijatović, novinar TV Pink i autor emisije "Crna hronika", gostujući u Jutarnjem programu, izneo je najnovije detalje ove eksplozije.

- Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu na jedan auto-servis. Detonacija se čula u velikom delu grada, a ona je uznemirila javnost. Policija je preuzela sve mere kako bi utvrdila sve detalje, kao i krivca, odnosno onoga ko je mogao da napravi veliku štetu - istakao je Mijatović.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.