NEMA POJMA odakle joj u stanu 23 paketa MARIHUANE: STARLETA koja je pala zbog 6 kg droge TVRDI DA NIJE KRIVA!
Foto: Printscreen/instagram/ Emma Lapin

srpska estrada u panici

NEMA POJMA odakle joj u stanu 23 paketa MARIHUANE: STARLETA koja je pala zbog 6 kg droge TVRDI DA NIJE KRIVA!

Saslušanje trajalo više od tri sata

Objavljeno:

Ema Lapin (23), pevačica „Granda“ i bivša učesnica rijaliti programa „Parovi“, negirala je juče kod tužioca da ima bilo kakve veze za skoro šest kilograma droge koja je pronađeno u njenom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Nakon saslušanja, koje je trajalo više od tri sata, Emi je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovala drogom. Kako saznajemo, proveravaju se veze ove starlete s brojnim poznatim ličnostima jer se sumnja da je njima prodavala narkotike. Narko-diler ili kurir Ema je na početku saslušanja rekla da ne zna odakle su se u stanu našla 23 paketa s marihuanom.

- Tokom izlaganja tužioca i čitanja dokaznog materijala kojim se tereti za veliku količinu narkotika koji se našao sakriven među njenim stvarima, ona se branila ćutanjem. Bila je vidno uznemirena i šokirana posle hapšenja - kaže izvor Kurira.

PALA STARLETA IZ PAROVA: U stanu joj pronašli drogu dovoljnu za pola Beograda!

Kako saznaje Kurir, srpska estrada, ali i političari i biznismeni u panici su nakon hapšenja Eme Lapin.

A post shared by Emma Lapin (@emmalapin) on

- Ema je tokom boravka u „Parovima“ i gostovanja u različitim emisijama upoznala veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su i neki iz sveta politike i biznisa. Policija proverava kome je bila namenjena droga pronađena u njenom stanu, a ne isključuje se mogućnost da je Ema poznatima valjala marihuanu. Poznato je da veliki broj poznatih ličnosti voli da se opusti uz ovaj laki narkotik - objašnjava naš sagovornik i dodaje:

- Ne treba isključiti ni mogućnost da je pevačica bila deo veće organizovane kriminalne grupe i da je bila samo njen kurir.

POLICIJA ULETELA U STAN I ZATEKLA 6 KILA DROGE: Pogledajte kako je pala starleta iz Parova! (VIDEO) Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je juče nakon saslušanja Eme Lapin rešenje kojim je osumnjičenoj odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo. Luksuzan život Podsetimo, Ema Lapin je na društvenim mrežama postavljala svoje slike sa egzotičnih putovanja i u skupim automobilima. Ona trenutno snima album prvenac, a jesenas je bila na Maldivima, gde je snimila spot za čak tri pesme. Nakon snimanja spotova na Maldivima, ona je otputovala u Šri Lanku, pa u Dubai.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.