PUCAO DEVOJCI U GLAVU NA PUMPI Kristini (19) život visi o koncu zbog sto evra! A RADILA JE DA BI MOGLA DA STUDIRA!
Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

ISTRAGA U TOKU

PUCAO DEVOJCI U GLAVU NA PUMPI Kristini (19) život visi o koncu zbog sto evra! A RADILA JE DA BI MOGLA DA STUDIRA!

U momentu pljačke na pumpi na autoputu u smeru ka Nišu devojka je sa dvojicom kolega bila napolju na pauzi, dok je u kasi bilo svega 10.000 dinara

Objavljeno:

Život joj visi o koncu zbog sto evra! Kristina Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši, radnica benzinske pumpe na autoputu Beograd-Niš, kojoj je pljačkaš pucao u glavu u pokušaju da otme pazar od 10.000 dinara, nalazi se u kritičnom stanju!

Kako „Alo!” saznaje, Kristina je primljena sa veoma teškom povredom i lekari Urgentnog centra ulažu maksimalne napore da joj spasu život. Istovremeno, policija intenzivno pretražuje šumu iza pumpe i traga za pljačkašem.

Drama na „NIS Petrol“ benzinskoj pumpi koja se nalazi kod petlje „Lasta” na autoputu u smeru ka Nišu, dogodila se u četvrtak oko 23 sata. U momentu pljačke na pumpi je radila Kristina sa dvojicom kolega, dok je u kasi bilo svega 10.000 dinara.

Ovo je Kristina (19), radnica pumpe kojoj je razbojnik zbog 10.000 dinara PUCAO U GLAVU! (FOTO)

Radnici su se sklonili u stranu čim su videli razbojnika s pištoljem, jer imaju direktivu firme da u takvim slučajevima bez opiranja predaju sav novac.

Međutim, napadač je počeo da ih gura i tada mu je pištolj, koji je imao metak u cevi, iznenada opalio i Kristinu pogodio direktno u glavu! Kada je Kristina pala oblivena krvlju, napadač nije ni pokušao da uzme pazar, već je uspaničeno pobegao!

- Prišao je iz žbunja dok su Kristina i dva radnika bili na pauzi ispred pumpe. Uperio je pištolj i rekao: „Ovo je pljačka! Sarađujte!” Bukvalno ih je postrojio ispred pumpe i naredio im da uđu unutra. Jednog radnika je gurnuo, a onda se okrenuo ka Kristini i rukom u kojoj je držao pištolj naredio: „Idemo svi zajedno unutra!” U tom trenutku pištolj je neočekivano opalio i pogodio je u glavu - saznajemo u istrazi.

- Pobegao je u šumu u blizini autoputa. Kamere za video-nadzor su zabeležile ceo događaj. Inspektori su pregledali snimke i na osnovu opisa napadača tragaju za razbojnikom i detaljno pretražuju teren u potrazi za pištoljem - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Teško povređena devojka je prevezena u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život.

- Devojka je primljena sa veoma teškim povredama i nalazi se u kritičnom stanju! Angažovana je cela ekipa dežurnih lekara, koji ulažu sve napore da joj spasu život. Odmah posle prijema je urađena kompletna dijagnostika i preduzete su sve mere da ne iskrvari. Nemoguće je bilo šta prognozirati, jer je povreda glave veoma teška - saznali smo juče u bolnici.

Policija juče nikome nije dozvolila da priđe mestu pljačke.

- Pumpa je obezbeđena policijskim trakama, a forenzičari pretražuju travu i gusto rastinje iznad pumpe. Tragaju za pištoljem ili nekim detaljem koji bi pomogao u identifikaciji razbojnika. Pretpostavka je da je reč o narkomanu, koji je slučajno pucao - navodi naš izvor blizak istrazi.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.