NEUTEŠNA MAJKA FUDBALERA koji se obesio zbog zlostavljanja: Mog sina su UBILI hohštapleri, oni su ubice! (VIDEO)
Foto: Printescreen/Kurir

TUGA

NEUTEŠNA MAJKA FUDBALERA koji se obesio zbog zlostavljanja: Mog sina su UBILI hohštapleri, oni su ubice! (VIDEO)

Dragana Jovanović, neutešna majka fudbalera koji je izvršio samoubistvo prvi put javno govori o detaljima nemilog događaja i životu svog sina

Objavljeno: 22:55h

Dragana Jovanović, neutešna majka fudbalera koji se obesio zbog zlostavljanja, svakodnevno obilazi grob svog sina. Još uvek ne može da poveruje šta ju je zadesilo.

foto: Printscreen/Kurir TV

Ekipa Kurira posetila je nesrećnu ženu, koja je po prvi put javno govorila o nemilom događaju koji se dogodio prošle nedelje, kada je njen sin oduzeo sebi život vešanjem zbog nasilja koje je pretrpeo.

foto: Printscreen/Kurir TV

- Oko 8 uveče sam dobila telefonski poziv, od deteta od 13 godina,... mama, Dragan se obesio. Bacila sam telefon i odgurnula stolicu... za minut sam bila u toj sobi gde je bio on. I našla sam ga omlitavljenog sa nekim kablom oko vrata. Rekla sam... Vaso, brzo mi donesi nož. Kabal je bio olabavljen, nije bio zategnut. - priča kroz suze neutešna žena.

Ubrzo posle Draganine reakcije, stigla je i Hitna pomoć koja ju je izvela iz prostorije i pokušala da pruži pomoć nesrećnom mladiću, ali nažalost, nije mu bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

BRUTALNO MALTRETIRANJE U KLADIONICI: Pogledajte torturu zbog koje se nesrećni Dragan obesio! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

foto: Printscreen/ Kurir Tv

- Ja sam mislila da će ga spasiti, jer sam mu ja davala veštačko disanje i čula sam kako mu vazduh ulazi u pluća. Hitna pomoć je izašla za minut i samo su mi rekli da im je žao. Ništa nisam razumela. - nastavlja svoju potresnu priču Dragana Jovanović.

DA MI SE NEKO JAVIO, MOJE DETE BI DANAS BILO ŽIVO: Tragična ispovest majke fudbalera koji se obesio o kvaku! (FOTO)

Nesrećna žena ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog sina nema, a da njegovi zlostavljači i dalje uživaju na slobodi:

foto: Printscreen/ Kurir Tv

- Ubili su mi dete hohštapleri. Oni više nisu nasilnici, oni su ubice. Ne mogu da shvatim da čovek od 50 godina može da digne ruku na dete od 18 godina, koliko je on tada imao. Ja mog sina nikada nisam udarila.

IMATE LI OBRAZA, STIDA I SRAMA? Oni su MIRNO gledali dok su batinaši zlostavljali dečka koji se kasnije OBESIO! (VIDEO)

Vraćajući se na život svog sina, kroz suze govori o tome kroz šta je sve njen sin prošao proteklih godina.

foto: Printscreen/Kurir TV

- Mesec dana posle incidenta u kladionici došao je kod mene i rekao mi: "Majko ja ne mogu da spavam, sanjam da me tuku". Nikada nije hteo da mi kaže ko ga je tukao i kada. I kada sam ga odvela u Lazu Lazarevića, nije hteo da priča sa doktorkom u mom prisustvu. U izveštaju lekara piše da je on bio pod teškim stresom.

foto: Printscreen/ Kurir Tv

Podsetimo, Dragan Milošević je izvršio samoubistvo prošlog ponedeljka uveče, u porodičnoj kući, u kojoj je živeo sa majkom i dva mlađa brata. Nasilnici koji su ga tukli dalje su na slobodi, iako postoje dokazi za njihovo hapšenje.

Pogledajte ispovest majke mladića:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.