IMATE LI OBRAZA, STIDA I SRAMA? Oni su MIRNO gledali dok su batinaši zlostavljali dečka koji se kasnije OBESIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SRAM VAS BILO!

IMATE LI OBRAZA, STIDA I SRAMA? Oni su MIRNO gledali dok su batinaši zlostavljali dečka koji se kasnije OBESIO! (VIDEO)

Oni mirno posmatraju prebijanje osamnaestogodišnjeg mladića, bez i najmanje reakcije

Objavljeno:

Petoro svedoka krvničkog batinanja mladog fudbalera Dragana Miloševića, koga je u ponedeljak 15. maja mlađi brat pronašao mrtvog i obešenog za kvaku u njihovom stanu na Novom Beogradu, nemo su posmatrali kako se siledžije iživljavaju nad nemoćnim detetom!

Oni mirno posmatraju prebijanje osamnaestogodišnjeg mladića, bez i najmanje reakcije. Mučenje se dogodilo u jednom kraljevačkom lokalu, a zlostavljači su još na slobodi.

- Kao svedoci, na ročišta su pozivani Stefan Obradović iz Šumarica, Vladimir Vukosavljević iz Mataruške Banje, Zoran Petrović iz Kraljeva, Nebojša Radovanović iz Konareva i Marina Pavlović iz Vrdila - navodi naš izvor.

ONI SU MIRNO GLEDALI MUČENJE DEČAKA:

1. Stefan Obradović, Šumarica

2. Marina Pavlović, Vrdila

3. Vladimir Vukosavljević, Mataruška Banja

4. Zoran Petrović, Kraljevo

5. Nebojša Radovanović, Konarevo

Dragana Jovićević, majka nesrećnog mladića, ponavlja da je njen sin nakon prebijanja lečen u psihijatrijskoj bolnici „Dr Laza Lazarević“.

foto: Kurir

- Psihijatri su ustanovili da je preživeo strašan stres, koji je nastao kao posledica tuče. U dokumentaciji je navedeno da je bio u teškoj psihozi. Mog sina sam sahranila u belom sanduku, s belim krstom. Znam da je Dragan otišao na bolje i lepše mesto, a oni su na slobodi - kroz suze nam je rekla očajna majka.

Podsetimo, Milošević je izvršio samoubistvo u ponedeljak uveče, u kući u kojoj je živeo s majkom i dva mlađa brata. Nesrećnog fudbalera pronašao je trinaestogodišnji brat.

Nasilnici Savo Pavlović (48) i Predrag Milošević (48) skoro četiri godine nakon prebijanja fudbalera Dragana Miloševića nalaze se na slobodi! Kako je Kurir ranije pisao, optužnica protiv njih podignuta je tek u julu 2016. godine, iako se incident u kraljevačkom lokalu dogodio u novembru 2013.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.