NAŠLA JE SINA OBEŠENOG O KVAKU: Dragan (22) se ubio jer su ga BATINALI I MALTRETIRALI!
Foto: Kurir

tragedija na nbg

NAŠLA JE SINA OBEŠENOG O KVAKU: Dragan (22) se ubio jer su ga BATINALI I MALTRETIRALI!

Majka tvrdi da je motiv samoubistva batinanje koje je njen sin doživeo pre četiri godine u rodnom Kraljevu

Objavljeno:

Bivši fudbaler Dragan Milošević (22) obesio se o vrata svoje sobe na Novom Beogradu gde je živeo sa majkom i dva mlađa brata. Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče u njihovoj trošnoj kući. Telo nesrećnog Dragana otkrio je trinaestogodišnji brat, koji je šokiran pozvao majku.

- Našla sam sina obešenog o kvaku u pomoćnoj prostoriji. Obesio se nekim kablom koji je pronašao. Odmah sam zvala policiju i dvadeset minuta mu davala veštačko disanje, ali nisam mogla da ga vratim. Moj sin više nije živ, ali želim da pošaljem poruku ostalim roditeljima, da vide kakve se stvari dešavaju - priča Dragana Jovićević, majka nastradalog. Ona tvrdi da je motiv samoubistva batinanje koje je njen sin doživeo pre četiri godine u rodnom Kraljevu.

- Pre četiri godine dvojica starijih muškaraca pretukla su ga u kladionici u Kraljevu. Napali su osamnaestogodišnje dete iz čista mira, samo zato što su mislili da je nekome prijavljivao njihove planove - priča očajna majka. Kako kaže, ona poseduje snimak sa nadzorne kamere na kom se vide muškarci koji prebijaju njenog sina. - Na snimku se vidi kako ga udaraju pesnicama, ali se traka prekida u nekom trenutku, pa sumnjam da se tu dogodio pokušaj silovanja. Sve je bilo prijavljeno policiji, ali je postupak pred sudom išao veoma sporo - navodi Jovićevićeva. Ona objašnjava da se njen sin nikada posle toga nije sasvim oporavio.

- Moje dete je žrtva nasilja i oduzeo je sebi život zbog toga! Tri godine je ćutao, nije želeo da priča o tome što se dogodilo, lečio se kod psihijatra. Tamo su mi rekli da su njegovi problemi posledica stresa. Čak je i školu i fudbal napustio. Na sudu je pre nekoliko meseci dao izjavu da su mu uništili život. Tražila sam pomoć od svih institucija. Da mi se neko javio, moje dete bi danas bilo živo - kaže Dragana Jovićević. Iz rodnog Kraljeva sa sinovima Dragana se preselila na Novi Beograd zbog bolesnog deteta. - Imam četiri sina. Jedan od njih ima cerebralnu paralizu i došli smo ovde da bi mogao da pohađa školu. Moj Dragan je bio moj cvet, moje zlato, a sada mi nema života - kaže žena koja s dečicom živi u oronuloj kući. Ismail, očuh pokojnog Dragana, kaže da mu je mladić dan pre tragedije nagovestio da bi otišao iz zemlje.

- On me je pitao da li mogu da mu pomognem da ode u moju rodnu Libiju. Savetovao sam ga da to nije pametno, zbog situacije u zemlji. Rekao mi je samo da mora da ode - priča Ismail.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.