TATA, IMA LI JOŠ METAKA? Stravične reči devojčice iz Negotina koja se ubila ZBOG RASKIDA!
Foto: Novosti/S. M. Jovanović

svi su u šoku!

TATA, IMA LI JOŠ METAKA? Stravične reči devojčice iz Negotina koja se ubila ZBOG RASKIDA!

Ocu pokojne devojčice određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti
Objavljeno:

Velika nesreća desila se pre dva dana u selu Malajnci kod Negotina, gde je Kristina Aleksandrović (16) izvršila smoubistvo. Deci je oružje dao otac, a nesrećna devojčica digla je ruku na sebe zbog raskida.

"Tata je pištolj stavio na sto. Kristina je htela da puca, ali joj tata nije dao. Onda je terala mene da ga pitam, pa je pristao. Izašli smo na poljanu ispred kuće. Sestra je opalila metak u vazduh, a onda pitala tatu: "Je l' ima još metaka?" On joj je rekao da ima još jedan u cevi. Ne znam kako se to dogodilo. U sekundi je usmerila pištolj na čelo i pucala. Pala je kao sveća."

UŽAS U NEGOTINU! DEVOJČICA UPUCANA U GLAVU (16), preminula u bolnici, ispituju brata!

Tako je Nenad Aleksandrović (14) opisao trenutak kada se njegova sestra Kristina (15), u nedelju posle ponoći, ubila naočigled porodice. Samoubistvo je, kako se pretpostavlja izvršila zbog neuzvraćene ljubavi.

Kako kaže Nenad, Kristina je nedavno raskinula sa dečkom. Njeni ukućani, međutim o tome ništa nisu znali. Navodno, učenica prvog razreda Poljoprivredne škole "Rajko Bosnić" na Bukovu kod Negotina, o momku je "ćutala kao zalivena".

- Od drugova sam čuo za tu vezu. Kristina mi ništa o tome nije pričala. Posle su njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je na vajber poruku "Hoću da budem samo sa tobom" - priča Nenad.

Ocu pokojne devojčice određena je mera zadržavanja do 48 sati zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti. Zaprećena kazna za ovo delo je, inače, od dve do 12 godina zatvora.

Kristina je, kaže on, uporno insistirala da joj otac Zorislav Đorđević da pištolj. On to, međutim, nije želeo. Na kraju su ga zajedno ubedili da im dozvoli da pucaju iz "tetejca", kalibra 7,62 milimetra. Nakon što je pucala sebi u glavu, otac i brat su Kristinu uneli u kuću, ali ona više ni reč nije mogla da izusti. Na kućnom pragu su ostali krvavi tragovi pored kojih rodbina i drugovi pale sveće

- Metak je prošao kroz obe slepoočnice. Da je Nenad bio pored, a ne iza nje, mogao je i on da nastrada - pričaju drugovi ove dece za Novosti.

Kristinin deda Svetislav Aleksandrović (86), oca njene majke Lidije, rekao je o nesreći.

- Čuo sam pucanj. Samo jedan, ali nisam bio siguran iz kog pravca dolazi. Ne znam zašto je to uradila - kroz plačje rekao Svetislav.

I Desanka Đorđević, Kristinina baka sa očeve strane, kaže da nije očekivala da njena unuka digne ruku na sebe.

- Živim na suprotnom kraju Malajnice, na Pernječu. Unuka mi je dolazila prošle nedelje i bila je vesela. U školi je imala dobre ocene. Sin mi se još nije vratio iz policije. Ne znamo ni zašto je to uradila, ni šta se dešava. Snaja je otišla do grada da kupi sve što je potrebno da ispratimo Kristinu - kaže nesrećna žena.

Zorislav Đorđević često je svojoj deci davao pištolj da pucaju. Kristina je, kaže njen brat, pucala i pre ove kobne noći, a dečak znatno češće. Odakle Zorislavu pištolj, ukućani ne znaju da kažu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.