AUTOBUS IZ SRBIJE SE SLUPAO U MAĐARSKOJ: Poginuo vozač, 16 osoba povređeno! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA MESTO NESREĆE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/PoliceHungary

teška saobraćajna nesreća

AUTOBUS IZ SRBIJE SE SLUPAO U MAĐARSKOJ: Poginuo vozač, 16 osoba povređeno! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA MESTO NESREĆE! (VIDEO)

Vozač putničkog autobusa "Euroline" - Paraćin na liniji Rekovac - Beč poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći na autoputu M-0 na periferiji Budimpešte
Objavljeno: 18:12h

U nesreći je, prema prvim informacijama policije, povređeno 16 putnika, od kojih dvoje imaju teže povrede. Do nesreće je došlo kada se srpski autobus sudario sa kamion stranih tablica u blizini Budimpešte.

Ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac izjavio je da se radi o autobusu koji saobraća na redovnoj putničkoj liniji Rekovac - Beč.

- Odmah po dobijanju informacije, ekipa službenika Ambasade je krenula na mesto nesreće. Oni su trenutno sa devetoro putnika, koji nisu povređeni. Od tih devetoro, sedmoro su državljani Srbije, jedan je državljanin BiH, a jedan Švajcarske. Prema našim informacijama, 16 putnika je povređeno i svi su državljani Srbije. Dvoje je teže povređeno, ali za sada ne znamo da li su u kritičnom stanju. Naša ekipa upravo kreće ka bolnicama u koje su smešteni povređeni putnici - kaže ambasador Drobac.

On kaže da zvanično još nisu obavešteni o identitetu nastradalog vozača.

- Radi se o autobusu "Euroline Paraćin" - rekao je ambasador Drobac.

U firmi "Euroline Paraćin" kažu da su vlasnici, odmah po saznanju o nesreći krenuli za Mađarsku.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.