Policija je mislila da su mu lice pojele vidre, a onda su saznali da je ubijen! SRBIN ITALIJANU ODGRIZAO UVO, PA GA UBIO!
Foto: kurir

ZVERSKO UBISTVO!

Policija je mislila da su mu lice pojele vidre, a onda su saznali da je ubijen! SRBIN ITALIJANU ODGRIZAO UVO, PA GA UBIO!

Karabinijeri uhapsili Dragana Miladinovića (28) zbog sumnje da je u februaru brutalno ubio Matea Venturinija (38), nakon čega se skrivao u Srbiji. Vratio se u Italiju misleći da je zavarao trag policiji.
Objavljeno:

Dragan Miladinović (28), poreklom iz Srbije, uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je pre nešto manje od tri meseca zverski ubio Matea Venturinija (38). Kako prenose italijanski mediji, unakaženog Venturinija su 16. februara našli prolaznici pored kanala Tergola a Pionka di Vigonca, a u početku se sumnjalo da je čovek stradao nesrećnim slučajem.

SRBIN RADENKO (37) IZAZVAO HAOS U ITALIJI: Serijski pljačkaš koji se predstavlja kao JEHOVIN SVEDOK!

Kobna svađa - Imao je brojne povrede po glavi i telu. Bilo mu je odgrizeno pola uva, imao je rez preko levog oka i vilica mu je bila slomljena. Pošto je Venturini nađen nedaleko od jednog kanala, istražitelji su najpre sumnjali da su mu lice pojele vidre. Povređeni čovek hitno je smešten na odeljenje intenzivne nege, ali je ubrzo preminuo - prenose italijanski mediji. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je Mateo Venturini ubijen tupim predmetom. - Utvrđeno je da je udaran u glavu i da je preminuo od posledica izlivanja krvi u mozak nakon udaraca. Istražitelji su odmah pokrenuli istragu i na osnovu prikupljenih dokaza došli do sumnje da je ubistvo počinio Srbin Dragan Miladinović - mediji prenose reči izvora upućenog u slučaj i odaju da je Venturini ubijen nedaleko od mesta gde je nađen. - Veruje se da je došlo do svađe i tuče između Venturinija i Miladinovića, nakon čega je Srbin pobesneo i izmasakrirao Venturinija. Zatim ga je odneo do obližnjeg kanala i ostavio ga da umre - pišu mediji. Nakon što su identifikovali potencijalnog ubicu, italijanski istražitelji su odmah krenuli u potragu za njim, ali se ispostavilo da je Miladinović pobegao iz Italije. Opkoljen u kući - Utvrđeno je da je otišao u Srbiju, gde se skrivao skoro tri meseca. Misleći da je uspeo da zavara trag i italijanske istražitelje jer ga od februara niko nije tražio, rešio je da se vrati u Italiju. Čim je prešao granicu, karabinijeri su krenuli za njim - objašnjava izvor. Prema pisanju medija, Miladinović je uhapšen u utorak u kući svoje majke u gradiću Santa Marija di Sala. - Više od 40 naoružanih policajaca sa pancirima opkolilo je kuću u kojoj se Miladinović skrivao. Kad je video policiju, sakrio se na tavan kuće. Međutim, brzo se predao i nije se opirao hapšenju - prenose italijanski mediji. Uhapšenom Draganu Miladinoviću određen je pritvor i on će u zakonskom roku biti saslušan.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.